Sport

2012.12.29. 09:35

Fótyikot a DVTK (is) akarja?

Kapós lett a piacon az NB II-es Kazincbarcikai SC szlovák védője, Fótyik Dominik.

Kapós lett a piacon az NB II-es Kazincbarcikai SC szlovák védője, Fótyik Dominik. Bár nem szerepel túl fényesen a másodosztály Keleti csoportjában az észak-borsodi együttes, azért akad olyan futballistája, aki jó teljesítményt nyújtott az őszi szezonban. Ilyen az 1990-es születésű felvidéki bekk, Fótyik Dominik, akit nyáron, augusztus elején szerzett meg a kazincbarcikai gárda a Bajnokok Ligája selejtezőjében induló – és így alaposan megerősített – MSK Zilinától. A játékos a fél évad során 14 összecsapáson lépett pályára a sárga-kékeknél, ami összesen 1236 percet jelent.

A Vidi és a Szpari is

A hírek szerint nem egy honi klub figyelt fel Fótyik produkciójára, például a Nyíregyháza, a Videoton és nem mellesleg a Diósgyőr is, amely éppen középső védőt keres (miután Galt és Rakovicot szeretné kölcsönadni), és amelynek éppen 2012 végéig szerződése van a kazincbarcikai klubbal. Ezen hírek egy részéről hallott Kőrösi Róbert, a KBSC Kft. ügyvezetője is, aki az Észak-Magyarország érdeklődésére az alábbiakat mondta el.

Fótyik Dominikot egy közös ismerősnek köszönhetően tudtuk megszerezni a zsolnaiaktól, akiktől egy évre kölcsönvettük a futballistát – árulta el a klubirányító. – Ebben a kontraktusban az áll, hogy ezt követően opciós vételi jogunk lesz a megszerzésére. Dominiknak különben 2014 nyaráig szóló szerződése van az MSK-val.

ÉM-MI


Kazincbarcika - Volt utolsó is, végül a tizenharmadik helyen kötött ki a Kazincbarcika NB II-es labdarúgó csapata.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!