Sport

2012.12.16. 13:51

Észak-osztályozókönyv: A kapus lett a DVTK legjobbja

Miskolc - Az Észak-Magyarország osztályzatai alapján a Diósgyőr nyáron igazolt szlovák hálóőre, Ladislav Rybansky lett az „Ősz játékosa”, aki mögött az az Igor Gal zárt a második helyen, akit a klub – az elképzelések szerint – a tavaszra más klubnak ad kölcsön. A képzeletbeli dobogó harmadik foka a spanyol középpályásnak, kapitánynak, José Luquénak jutott.

Miskolc - Az Észak-Magyarország osztályzatai alapján a Diósgyőr nyáron igazolt szlovák hálóőre, Ladislav Rybansky lett az „Ősz játékosa”, aki mögött az az Igor Gal zárt a második helyen, akit a klub – az elképzelések szerint – a tavaszra más klubnak ad kölcsön. A képzeletbeli dobogó harmadik foka a spanyol középpályásnak, kapitánynak, José Luquénak jutott. Ötös átlag alatt hárman végeztek: Nagy Tamás, Gosztonyi András, illetve Rudolf Gergely, ám ő két összecsapáson sem töltött annyi időt a pályán, hogy értékelni lehessen a produkcióját.

A legmagasabb „jegy”, amit az Észak-Magyarország munkatársai az ősszel kiosztottak, az a 8-as volt, amit három alkalommal érdemelt ki labdarúgó: először José Luque az 1. fordulóban, az Újpest elleni találkozón (2-1) nyújtott teljesítményéért, aztán L’Imam Seydi. Bár a légiós támadó gólt nem szerzett a 10. fordulóban, az MTK elleni összecsapáson (2-1), rengeteget dolgozott, emberhátrányban is. A harmadik nyolcas Ladislav Rybanskynak jutott, aki – ugyan az együttes 2-0-ra kikapott – Debrecenben, a 11. fordulóban produkált szép dolgokat a kapuban.

ÉM

A DVTK játékosainak osztályzatai az Észak-Magyarország értékelései alapján:

(A nagyobb méretért kattintson a képre!)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!