Sport

2012.12.01. 21:56

DVTK vs. Bp. Honvéd - Csirszkit vasárnap műtik

Miskolc - A Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd NB I-es bajnoki mérkőzés 79. percében a fővárosiak játékosa, Souleymane Tandia súlyos sérülést okozott Csirszki Martinnak, a diósgyőriek középpályásának.

Miskolc - A Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd NB I-es bajnoki mérkőzés 79. percében a fővárosiak játékosa, Souleymane Tandia súlyos sérülést okozott Csirszki Martinnak, a diósgyőriek középpályásának.A 17 éves középpályás mentővel kellett kórházba szállítani, és az első orvosi vizsgálatok megállapították, hogy sípcsont törést szenvedett, és lehet, hogy a szárkapocscsontja is eltörött, ezt utóbbi röntgenfelvételek után derül ki.

Ez azt jelenti, hogy a játékos kb. három hónap után kezdheti el az újra az edzéseket, és legjobb esetben is csak a tavaszi szezon végén térhet vissza a pályára.


"Köszönjük Marco Rossinak a Csirszki ügyében tett nyilatkozatát" - kezdte nyilatkozatát Szentes Lázár a Budapest Honvéd elleni győzelem után.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta az Andrássy úti Katlanban szombaton 18:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!