Sport

2012.12.06. 08:50

Bajnokok Ligája - A nyolcaddöntős csapatok

Budapest, 2012. december 5., szerda (MTI) - Mind a négy spanyol csapat bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, ahol a németek három, az angolok és az olaszok két-két csapattal képviseltetik magukat.

Budapest, 2012. december 5., szerda (MTI) - Mind a négy spanyol csapat bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, ahol a németek három, az angolok és az olaszok két-két csapattal képviseltetik magukat.Ezenkívül még egy-egy francia, portugál, ukrán, skót és török együttes tagja a legjobb 16 mezőnyének.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének sorsolását december 20-án, a svájci Nyonban tartják.

A nyolcaddöntőbe jutott csapatok:

Paris Saint-Germain (francia), FC Porto (portugál), FC Schalke 04 (német), Arsenal (angol), Málaga (spanyol), AC Milan (olasz), Borussia Dortmund (német), Real Madrid (spanyol), Sahtar Donyeck (ukrán), Valencia (spanyol), Bayern München (német), FC Barcelona (spanyol), Manchester United (angol), Juventus (olasz), Celtic Glasgow (skót), Galatasaray (török)

Az Európa Ligában a legjobb 32 között folytatják szereplésüket:

Dinamo Kijev (ukrán), Olimpiakosz (görög), Zenit (orosz), Ajax Amsterdam (holland), Chelsea (angol), BATE Boriszov (fehérorosz), Benfica (portugál), CFR Cluj (román)

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!