Sport

2012.12.16. 15:13

2014-es női kézilabda Eb - Bemutatták a hivatalos emblémát

Belgrád, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Bemutatták a 2014-es magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság hivatalos emblémáját a szerbiai kontinenstorna zárónapján, Belgrádban.

Belgrád, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Bemutatták a 2014-es magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság hivatalos emblémáját a szerbiai kontinenstorna zárónapján, Belgrádban.A két ország nemzeti színeit magába foglaló logó egy kézilabdázó figurát ábrázol.

Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke a vasárnapi, nemzetközi sajtótájékoztatón kiemelte: büszkék arra, hogy egy ilyen nagy presztízsű esemény rendezési jogát sikerült elnyerniük a horvátokkal együtt.

Kollegája, Sandi Sola utalt rá, hogy a szerbek a mostani kontinensviadal megrendezésével feladták a leckét még úgy is, hogy kevés idejük volt az előkészületekre. Az eredetileg rendező hollandok a nyáron léptek vissza, így lett Szerbia a beugró. Hozzátette: talán az időjárás jobb lesz majd két év múlva télen. Most például sok ezer magyar szurkoló nem tudott eljutni Újvidékre a járhatatlan utak miatt.

Vetési és Sola a prezentáció végén magyar és horvát étel-, illetve italspecialitásokkal teli díszdobozt nyújtott át Jean Brihault-nak, az európai szövetség (EHF) elnökének.

A magyar-horvát női Eb-t 2014. december 7. és 21. között rendezik.

- Spiller István, MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!