Sport

2012.11.09. 19:37

DVTK vs. Pécs - Edzői nyilatkozatok

"<em>Hasonló gondjaink akadtak, mint a Pécsnek, egy fél csapatnyi játékosra nem számíthattunk, ami azért megbont egy csapatot</em>" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Pécs elleni döntetlen után.

"Hasonló gondjaink akadtak, mint a Pécsnek, egy fél csapatnyi játékosra nem számíthattunk, ami azért megbont egy csapatot" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Pécs elleni döntetlen után.Sisa Tibor (DVTK): - Hasonló gondjaink akadtak, mint a Pécsnek, egy fél csapatnyi játékosra nem számíthattunk, ami azért megbont egy csapatot. A labdabirtoklás megvolt, viszont picit körülményesen játszottunk, sok érintéssel, ezért nem volt meg az átütőerő. Nulla-egy után ébredtünk, akkortól játszottunk abban a ritmusban, amiben az elejétől akartunk. A döntetlen reális, mert megérdemelten kiharcoltuk. Rudolf Gergő bemutatkozott egy rövid időt kapott, fontos lenne, hogy tudjon segíteni, mert kevés gólt rúgunk.

Supka Attila (PMFC-Matias): - Több problémával, hiányzóval is küzdöttünk a mérkőzés előtt, de ezeket sikerült megoldanunk, mert akik lehetőséget kaptak, azok jó teljesítményt nyújtottak. Szerettünk volna három pontot szerezni, így szerveztük meg a védekezésünket, tudtuk mire kell figyelni, kikre kell vigyázni a Diósgyőrnél. Több lehetőségünk is volt a gólon kívül, sajnálom, hogy ezekkel nem éltünk. A végén ugyanazok a hibák jöttel elő, mint korábban, mert nem úgy birtokoltuk a labdát, de mindettől függetlenül a csapat jó produkciót hozott ma este.



Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias együttesét fogadta pénteken 17 órától Miskolcon, az Andrássy úti katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!