Sport

2012.11.09. 14:51

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. Pécs 1-1 (0-0)

Miskolc-Diósgyőr - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias együttesét fogadta pénteken 17 órától Miskolcon, az Andrássy úti katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc-Diósgyőr - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a PMFC-Matias együttesét fogadta pénteken 17 órától Miskolcon, az Andrássy úti katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


DVTK

1 - 1

Pécs

Miskolc 2012. 11. 09. 17:00


"Hasonló gondjaink akadtak, mint a Pécsnek, egy fél csapatnyi játékosra nem számíthattunk, ami azért megbont egy csapatot" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a Pécs elleni döntetlen után.



[poll id="288"]


90+3

A pécsiek első szögletét Szatmári végezte el, de a hazai védelem mentett. Kassai játékvezető pedig lefújta a mérkőzést, döntetlennel ért véget a találkozó.


90+2

Csere: Wittrédi helyett Szatmári jött be pár másodpercre.


90

Rudolf kapott sárga lapot műesésért. 2 perc hosszabbítás következik.


88

A büntetőt Luque végezte el, aki laposan a kapu közepébe lőtt, 1-1.


87

 

Jobb oldali szögletrúgás után Hanek fejesénél Grumic ért kézzel a labdába, a játékvezető tizenegyest ítélt.


86

Panikvar kapott sárga lapot egy alapvonal közeli faultért.


84

 

Rudolf jó cselei után Fernando elé tette le a labdát, aki 20 méterről csak néhány centivel tévesztette el a bal felső sarkot.


82

Pécsi csere: Okoronkwo helyett Stojmirovic jött be.


81

 

Tisza 26 méteres szabadrúgása kerülte el a kapu jobb oldalát.


80

 

Rudolf beállhatott.


79

Okoronkwo kapott sárgát, mert rátartott Gosztonyi lábára.


77

Cserél a Diósgyőr: Vági helyett Rudolf a pályán. Kassai játékvezető azonban nem találta megfelelőnek a csatár szerelését, ezért leküldte a pályáról, hogy igazítsa meg.


74

Pécsi csere: Bajzát helyett Grumic lépett pályára.


73

 

Gohér balról keresztbe lőtte a labdát Gosztonyinak, aki egy igazítás után 14 méterről a bal alsó sarkot célozta meg, de a labda egy vendég védő lábáról szögletre pattant.


71

Hanek kapott sárga lapot, mert felvágta Horváth A-t.


70

Újabb hazai csere: Gallardo helyett Gosztonyi folytatja.


67

 

Vági jobbról lőtte be a labdát a kapu elé, az ötösre betett labdáról Tisza épphogy lemaradt, Dibusz kapus nagy nehezen hárított.


66

Vezet a Pécs! Nagy T. rúgta a labdát rossz helyre, Okoronkwo a jobb oldalon megszerezte azt és megiramodott, jó beadásáról középen Bajzát még lemaradt, a jobb kapufával szemben viszont Wittrédi érkezett, aki 4 méterről a kapuba lőtt, 0-1.


64

 

Bajzát forgolódott a tizenhatoson belül, majd visszagurított Wittrédihez, akinek a lövése Fernando kezét érintve pattant a kapu fölé, a játékvezető szabadrúgást ítélt, a kaputól 19 méterre a pontrúgást Wittrédi a léc fölé bombázta.


63

 

Rudolf elkezdett melegíteni a pálya szélén.


62

A meccs első cseréje: Csirszki helyett Bacsa állt be.


58

 

Luque próbálkozott távolról, labdája elkerülte a kapu bal oldalát.


55

 

Kicsit élénkebb a mérkőzés, de helyzetek nem voltak az elmúlt percekben.


50

 

Wittrédihez került a kapu előtt a diósgyőri tizenhatoson, a pécsi játékos egy igazítás után kapura lőtt, az ígéretes lehetőséget Tajti hárította.


49

 

Uzoma a bal oldalon futott el, de keresztbe ellőtt a kapu előtt.


45

Folytatódik a mérkőzés, csere nem volt egyik oldalon sem.



45

Vége az első félidőnek.


45

 

Hanek rosszul mozgott a lestaktiában, így a bal oldalon Wittrédi passza után Bajzát ziccerbe került, de hiába nézte ki a bal alsó sarkot 14 méterről, pár centit tévedett a félidő legnagyobb helyzetében.


38

 

Tisza a jobb oldalon tört be a tizenhatoson belülre, beadásszerű lövését Dibusz középre tenyerelte ki, így Fernando is lőhetett, de rosszul találta el a labdát, így az csak amolyan hulló falevélként került a kapus kezébe.


36

 

Csirszki buktatásáért szabadrúgáshoz jutott a DVTK, Luque 22 méteres lövését Dibusz fogta meg a kapu bal oldalánál.


29

 

Takács P. jobbról érkező beadását Fernando fejelte méterekkel a kapu fölé.


25

Luque kapott sárga lapot könyöklésért.


24

 

Wittrédi futott be könnyedén a tizenhatoson belülre a jobb oldalon, de nem tudta a kapu torkában üresen várakozó Bajzáthoz továbbítani a játékszert.


23

 

Tisza bal oldali szabadrúgását Csirszki fejelte a kapu fölé.


19

 

Panikvar bal oldali felfutása után Horváth A. fejelt 8 méterről, a labda a jobb felső sarok fölött hagyta el a játékteret.


15

 

Wittrédi ívelte fel a labdát a tizenhatoson belülre, Bajzát az ötösön ugyan elérte a passzt, de nem tudott kapura lőni Hanek mellett, mert elpattant tőle a labda.


12

 

Vági jobb oldali felfutása után középre adott, a labdát viszont ötösön érkező Tisza nem érte el.


10

 

Még mindig semmi, iram sincs, helyzet sincs, van viszont fegyelmezett védekezés, az építkezés azonban mindkét oldalon szinte értékelhetetlen.


5

 

Ismerkedés zajlik, helyzet még nem volt a mérkőzésen.


1

A Pécs kezdte a mérkőzést.


17:00

 

A pécsi csapat egy dedikált mezét adta át Veréb Györgynek, hogy azt eljuttassa a DVTK betegséggel küszködő játékosának Rakaczki Bencének.


16:58

 

Jönnek a csapatok a kezdésre.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 14. forduló

DVTK vs. PMFC-Matias

1 - 1   (0 - 0)

Miskolc-Diósgyőr, 4500 néző, v.: Kassai Viktor (Erős Gábor, Szalai Dániel).


DVTK: Tajti – Vági, Nagy T., Hanek, Gohér – Takács P., Csirszki – Gallardo, Fernando, Luque – Tisza. Vezetőedző: Sisa Tibor.

PMFC-Matias: Dibusz – Horváth A., Lantos, Krejci, Fodor F. – Akassou, Uzoma – Okoronkwo, Panikvar, Wittrédi – Bajzát. Vezetőedző: Supka Attila.


Gólszerző: Wittrédi (0-1) a 66., Luque (1-1, tizenegyesből) a 88. percben.

Sárga lap: Luque a 25., Hanek a 71., Okoronkwo a 79., Panikvar a 86., Rudolf a 90. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Csirszki helyett Bacsa a 62., Gallardo helyett Gosztonyi a 70., Bajzát helyett Grumic a 74., Vági helyett Rudolf a 77., Okoronkwo helyett Stojmirovic a 82., Wittrédi helyett Szatmári a 92. percben.


A labdarúgó NB I 14. fordulójának nyitómeccsén a DVTK a PMFC-Matias gárdáját fogadja. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on!

Miskolc - Nézzük együtt, kértük meg Balázs Andrást, a megyei foci igazgatóság elnökét, aki megígérte, együtt nézzük.

Hétfőtől ismét a DVTK NB I-es labdarúgócsapatával edz Rudolf Gergely, aki szeptember 12-én szerződött a piros-fehérekhez, de sérülés miatt bemutatkozására eddig még nem került sor. Vele beszélgettünk.

A 10. helyen álló Pécsi MFC együttesét fogadja a 7. helyezett Diósgyőri VTK az NB I 14. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk pénteken 17 órától. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!