Sport

2012.10.29. 10:41

Sorsoltak a röplabda Magyar Kupában

Elkészítették a Magyar Röplabda Szövetségben a női és férfi Magyar Kupa nyolcaddöntőinek sorsolását.

Elkészítették a Magyar Röplabda Szövetségben a női és férfi Magyar Kupa nyolcaddöntőinek sorsolását. Ez alapján megyénk két versenyben lévő élvonalbeli együttese közül az Albrecht-Miskolci VSC-MVSI női gárdája az ugyancsak NB I-es Budai XI. SE-t kapta ellenfélül. A két csapatnak a párharc során – mivel azonos osztályban szerepelnek – két mérkőzést kell játszaniuk, és egyelőre csak az biztos, hogy az első találkozónak a fővárosi gárda lesz a pályaválasztója, a visszavágót pedig Miskolcon rendezik meg. Pontos időpontokban még nem állapodtak meg a felek, december 20-ig kell lejátszani a mérkőzéseket.

A férfiaknál az NB I-es Vegyész RC-Kazincbarcika alsóbb osztályú ellenfelet kapott, a Gyöngyösi RSE személyében, így ebben a párharcban egy meccs dönt a 8 közé jutásról, amit a Heves megyei csapat otthonában játszanak le. Az időpontja is megvan már ennek a mérkőzésnek, ezen a héten szombaton (november 3-án) 16 órakor kezdődik az összecsapás.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!