Sport

2012.10.08. 17:04

Négy pontot is levonhatnak a HSC Csíkszereda csapatától

Miskolc - Négy játékos – Bálint Attila, Bíró Ottó Attila, Kósa Endre és Péter Levente – jogosulatlan szerepeltetése miatt három jégkorong Mol Liga-mérkőzés végeredményét változtatta meg hétfőn a versenybíróság.

Miskolc - Négy játékos – Bálint Attila, Bíró Ottó Attila, Kósa Endre és Péter Levente – jogosulatlan szerepeltetése miatt három jégkorong Mol Liga-mérkőzés végeredményét változtatta meg hétfőn a versenybíróság.A pályán elért eredményektől függetlenül 5-0-ás gólkülönbséggel az ellenfelek - a Miskolci Jegesmedvék, az Ferencváros-ESMTK és a romániai Corona Brasov - kapták a három pontot. A három összecsapáson összesen négy pontot szerzett a Csíkszereda, ezeket most elvették az együttestől. A döntés ellen két napon belül lehet fellebbezni. Amennyiben jogerőre emelkedik az ítélet, a HSC Csíkszereda 4 pontot veszít, míg a miskolciak 1, a brassóiak pedig 3 ponttal lesznek gazdagabbak. Egri István, az országos szövetség miskolci elnökségi tagja elmondta, hogy az illetékes testület a vasárnapi, 3-4-es végeredménnyel zárult Miskolci Jegesmedvék – HSC Csíkszereda találkozót is vizsgálja – ugyancsak jogosulatlan szereplés gyanújával.

ÉM-KT


Az eddig érintett mérkőzések

  • Szeptember 21: HSC Csíkszereda – Miskolci Jegesmedvék 3-4, büntetőkkel
  • Szeptember 23: HSC Csíkszereda – Ferencváros-ESMTK 4-5
  • Szeptember 25: HSC Csíkszereda – ASC Corona Brasov 2-0
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!