Sport

2012.10.13. 18:19

Ligakupa: Egri FC vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>A hősiesen és nagyon odaadóan védekező Egerrel szemben nem találtunk fogást</em>" - nyilatkozta Sisa Tibor az Eger elleni Ligakupa-mérkőzés után.

"A hősiesen és nagyon odaadóan védekező Egerrel szemben nem találtunk fogást" - nyilatkozta Sisa Tibor az Eger elleni Ligakupa-mérkőzés után.Vojtekovszki Csaba (Egri FC): – Ez a mérkőzés arról szólt, hogy hazai pályán tudunk játszani, a meccs után a pedig a közönség éreztette velünk, hogy milyen itt győztesként ünnepelni. Úgy néz ki, hogy ez a mi utunk, a fegyelmezett védekezésből épülő játék, ezen az úton kell mennünk a bajnokikon is, és akkor eredményesek lehetünk.

Sisa Tibor (DVTK): – A hősiesen és nagyon odaadóan védekező Egerrel szemben nem találtunk fogást. Két szöglet, két figyelmetlenség, és ott volt az előny. Gratulálok ellenfelünknek.


Eger - A labdarúgó Ligakupa E csoportjának 4. fordulójában az Egri FC együtteséhez látogatott a Diósgyőri VTK gárdája szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!