Sport

2012.10.11. 17:21

Jelzővel illette a játékvezetőt Dudás Hunor

Miskolc - Múlt pénteken a bírói öltözőben járt a diósgyőri ügyvezető.

Miskolc - Múlt pénteken a bírói öltözőben járt a diósgyőri ügyvezető.A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága legutóbbi ülésén írásbeli megrovásban részesítette Dudás Hunort, a Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatóját, az MTK Budapest elleni találkozón történtek miatt.

Honlapunk értesülései szerint a piros-fehér klub vezetője a múlt pénteki bajnoki meccs után a játékvezetői öltözőben járt, és ott emelkedett hangon ,,minősíthetetlen” jelzővel illette Farkas Ádám játékvezető teljesítményét és egyúttal ,,több szerénységet” kért. Mindezen közjáték bekerült a játékvezetői és az ellenőri jelentésbe is.

Az Észak-Magyarország csütörtökön megkereste Dudás Hunort az eset kapcsán, aki szűkszavúan nyilatkozott:

– Elmondtam személyesen, amit akartam, nem kívánok a sajtón keresztül ,,bírózni”, üzengetni. A magam részéről már lezártnak tekintem az ügyet.

ÉM-MI


Budapest, 2012. október 9., kedd (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden tartozás miatt kizárta az igazolásból és átigazolásból a Pécs csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!