Sport

2012.10.26. 21:53

DVTK-Kaposvár: Nézzük együtt - Aki a mostani meccstől várja a fordulatot

Nézzük együtt, kértük meg<strong> Juhász István</strong>t, a miskolci városi televízió riporterét, aki megígérte, együtt nézzük.

Nézzük együtt, kértük meg Juhász Istvánt, a miskolci városi televízió riporterét, aki megígérte, együtt nézzük.

A diósgyőri labdarúgócsapat mai mérkőzésén is jelen lesz Juhász István, alias ,,Sztivi”, aki sportriporterként dolgozik évek óta a miskolci városi televíziónál, és mint ilyen rendszeres DVTK meccsre járó. Ezúttal őt kérdeztük az NB I-es labdarúgócsapat soros bajnokijáról, a mai Kaposvár elleni mérkőzésről

– Örök optimistaként abban bízom, hogy éppen ez a meccs hozza majd meg azt a fordulatot, fordulópontot, amire oly sokan várnak, nevezetesen, hogy jó játékkal, gólokat szerezve nyer a csapat, és ezzel javít majd eredményességi mutatóján – mondta Juhász István, majd így folytatta: – Derűlátásomat arra is alapozom, hogy mostani ellenfelünk éppen a Tréner csapata volt legutóbb, vagyis vezetőedzőnk, Sisa Tibor vélhetően jól ismeri az ottani ,,népet”, hiszen annak a csapatnak a nagy részét, ő állította pályára – ha szabad ilyen képzavarszerű megállapítással élnem.

Az előzetes várakozásairól

Arra a kérdésünkre, hogy az eddigi 11 bajnokin látottakkal mennyire elégedett ahhoz képest, amire a szezon előtt számított, Juhász István a következőket mondta:

– Azt gondoltam, hogy az új igazolásokkal jobb lesz a csapat, de azt nem merném még kijelenteni, hogy ez így is lett. Bízom benne, hogy ez hamarosan bekövetkezik, de a helyzet egyelőre az, hogy volt egy gerinc, ami viszonylag jó teljesítményre volt képes, ám a múlt télen és most nyáron érkezett játékosok közül nem mindenki tudott igazi értékévé válni a csapatnak. Így túl azon, hogy a negyedik hely dicséretes, de az idén érkezett játékosoktól előzetesen egyénileg is jobb játékot vártam attól, amit eddig láttunk, és ezt gondoltam, hogy csapatszinten is lesznek ennek jelei. Persze tudom, ahhoz hogy valami jó és új szülessen, formálódjon, összeérjen időre van szükség, ehhez pedig türelem kell. Részemről ez megvan, de azt is látom, hogy egy-egy kevésbé jó teljesítmény láttán a drukkerek egy része éles kritikát fogalmaz meg, ami azzal függ össze, hogy ők most, azonnal akarják a sikert. Mint már utaltam rá: remélem ez a bajnoki minden DVTK-drukker számára olyan játékot és eredményt hoz, amivel elégedett lesz.


Nézzük együtt

Sorozatunkban az Észak-Magyarország által felkért személyeket arra kértük, hogy nézzük együtt a DVTK bajnokiját, és mivel kérésünknek eleget téve együtt nézzük az összecsapást, így nem csak a meccs előtt, hanem utána is elmondják majd véleményüket.


A labdarúgó NB I. 12. fordulójában a Diósgyőri VTK a Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja szombaton 16 órától. A mérkőzésről élőben tudósítunk. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!