Sport

2012.10.20. 20:50

DVSC vs. DVTK - Az X az hab lenne a születésnapi tortáján

Nézzük együtt, kértük meg Brézai Zoltán rádióriportert, aki megígérte, együtt nézzük.

Nézzük együtt, kértük meg Brézai Zoltán rádióriportert, aki megígérte, együtt nézzük.A diósgyőri labdarúgócsapat vasárnapi, Debrecen elleni idegenbeli meccsét is figyelemmel követi Brézai Zoltán, az MTVA szerkesztő-műsorvezetője, rádiós sportriporter, aki a meccs előtt így fogalmazott a várható esélyekről:

– Abban reménykedem, hogy a diósgyőri csapat elkerüli a súlyos vereséget, mondom ezt azért, mert élénken él az emlékezetemben a legutóbbi debreceni mérkőzés, amikor 5-0-s hazai siker született. Azt a meccset felfokozott várakozás előzte meg szurkolói részről, ahogy a legutóbbi idegenbeli meccset, a Ferencváros ellenit, és lám azon is keserű csalódást kellett megélni. Úgy látszik, hogy ha nagy a várakozás, az teher a játékosok számára, én pedig még véletlenül sem szeretnék súlyokat tenni a labdarúgókra... Ezért azt mondom, hogy ha 1 pontot szereznénk, akkor azzal én már elégedett lennék. Már csak azért is, mert Debrecenben nem sok babér szokott teremni a DVTK számára, és mivel ennek a meccsnek a fő esélyese a hazai gárda, így már egy döntetlen is a hab lenne a tortámon, amelyet így vagy úgy, de vasárnap fogok elfogyasztani, mert éppen a meccs napjára esik a születésnapom.

Csak védekezéssel nem

A torta függetlenül a csapat eredménytől biztosan el fog fogyni, de nem mindegy milyen lesz az ünnepelt szája íze a hét utolsó napján.

– Azért is mondtam, hogy a döntetlen már jó lenne, mert az idén idegenben eddig siralmasan szerepelt a csapat, igaz, hogy két pontot már szereztek, de csupán egy gólt sikerült lőni – folytatta a rádiós. – Abban bízom, hogy javuló csatárteljesítményt látunk majd, mert csak védekezéssel nem lehet meccset nyerni.

Néhány diósgyőri játékosról is szót ejtett Brézai Zoltán:

– Ez a Rudolf-sztori nem teljesen tiszta előttem, jó lenne ha minél hamarabb játékra jelentkezne a nagy reménnyel várt támadó. Remélem, hogy ha ő nem is, de Luque sérülése után pályára lép, az ő játéka jó hatással lehet a támadójátékra, és ezt most nem csak azért mondom, mert történetesen ő az, aki az eddigi egyetlen idegenbeli gólját szerezte a csapatnak. De Tiszában is reménykedem, ő Debrecenben nevelkedett, remélem ez plusz motivációt ad neki erre a meccsre.


Nézzük együtt

Sorozatunkban az Észak-Magyarország által felkért személyeket arra kértük, hogy nézzük együtt a DVTK bajnokiját, és mivel kérésünknek eleget téve együtt nézzük az összecsapást, így nem csak a meccs előtt, hanem utána is elmondják majd véleményüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!