Sport

2012.10.30. 12:08

BOON-ÉLŐ - Magyar Kupa: Velence vs. DVTK 0-3 (0-0)

Velence - A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a legjobb 16 közé jutásért a Fejér megyei I. osztályban szereplő Velence SE otthonában lépett pályára a Diósgyőri VTK gárdája kedden 12.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Velence - A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a legjobb 16 közé jutásért a Fejér megyei I. osztályban szereplő Velence SE otthonában lépett pályára a Diósgyőri VTK gárdája kedden 12.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


"A 16 közé jutás alapcél volt" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a velencei Magyar Kupa továbbjutás után.


Velence

0 - 3

DVTK

Velence 2012. 10. 30. 12:30



[poll id="278"]


90+3

Vége a mérkőzésnek, továbbjutott a Diósgyőr.


90+2

A bal oldalon előretörő Gohért vágták fel a tizenhatosnál, a pontrúgást Tisza végezte el, lövése a megpattanó sorfalról a kapu bal oldalába pattant, 0-3.


90

 

2 perc hosszabbítás következik.


89

 

Vági futott fel a jobb oldalon egészen a kapu előteréig, majd lőtt is, ám a labda a rövid sarkot jól záró Puhnyákról szögletre pattant.


87

 

Tisza bal oldali szöglete után Fernando lőtt 16 méterről nem sokkal a hazaiak kapuja fölé.


86

 

Zavar a diósgyőri védelemben: Gal rosszul sikerült felszabadítása után Fernando próbált javítani, az övé még egy se sikerült, saját kapujának bal felső sarka felé pattant a labda, amit Tajtinak kellett hárítania.


85

Cserél a DVTK: Luque helyett Bacsa állt be.


84

 

Galaczi 14 méterről kapura küldött lövését mentette szögletre Tajti.


82

Az utolsó hazai csere: Tóth A. helyett a már korábban sárga lapos Kellner állt be.


80

 

Knausz jobb oldali szögletrúgása után Ódor esett el Hanek mellett, a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Somogyi végezte el, akinek a jobb oldalába tartó lövését Tajti szögletre tenyerelte.


78

 

Gallardo bal oldali szöglete után Luque Gohérnak tolta lövésre a labdát, a védő 24 méterről eleresztett bombáját Puhnyák kapus hárította a jobb kapufánál.


76

Csere: Vadász helyett Vági állt be.


75

 

Gohér balról érkező beadását Elek továbbította Csirszkihez, aki a kaputól 16 méterre hanyatt vetődve, ollózva próbált kapura lőni, remek mozdulatát a kapus bravúrral tenyerelte szögletre a kapu bal oldala elől.


71

Gohér kapott sárga lapot labdaelrúgásért.


70

Csere a hazaiaknál: Bakos helyett Szigeti, Kadlecsik helyett Knausz állt be.


68

 

Bakos remek kiugratásával Kadlecsik került ziccerbe teljesen tisztán a kaputól 14 méterre, de nem tudott gót lőni, mert lövése a remekül helyezkedő Tajtiban akadt el.


63

Újabb diósgyőri gól! A rendkívül agilisan játszó Csirszki a bal oldalon játszotta tisztára magát, remekül adott középre, az érkező Tiszának pedig nem okozott gondot 3 méterről a kapuba pöckölni a labdát, 0-2.


63

 

Egy rossz vendégfelszabadítás után Ódor a bal oldalon lövéshez jutott, de kísérlete Tajtiban elakadt.


59

A büntetőt Luque végezte el, aki laposan a kapu jobb oldalába lőtt, 0-1.


58

Gohér balról érkező beadását Tisza vette át az ötösön, akit ketten is ellöktek, a játékvezető tizenegyest ítélt, majd a cserék közül odaérkező, reklamáló Kellnernek sárgát adott.


56

 

Csirszki tört be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, ám Totsche elsodorta, büntető nem lett a szituációból. Luque lőhetett, aki ezúttal is rosszul célzott.


55

Csere a Diósgyőrben: Takács helyett Elek állt be.


52

 

Tisza bal oldali szögletét követően Gal lőhetett a bal kapufával szemben a kaputól 7 méterre, ám a labda Puhnyák kapusban akadt el.


50

 

A diósgyőri szurkolók belekezdtek csapatuk biztatásába, a hazai drukkerek sem maradtak adósak a válasszal.


46

Folytatódik a mérkőzés, egyik oldalon sem volt csere.



45

Vége az első félidőnek.


44

 

Vadász jobbról érkező labdáját Gal csúsztatta meg fejjel, az ötösön Csirszki próbált lövéshez jutni, de a földre huppant, majd a kapus megszerezte a labdát.


41

 

Bakos bal oldali, az alapvonal közeléből elvégzett szabadrúgását tenyerelte szögletre a bal felső sarok elől Tajti.


36

 

Óriási hazai lehetőség maradt ki: Bakos a bal oldalon az alapvonal közeléből végzett el szabadrúgást, beadására Fésű érkezett, akinek 6 méterről kapura fejelt labdáját Tajti bravúrral hárította.


35

 

Takács célozta meg 24 méterről a bal felső sarkot, néhány arasznyit tévedett.


32

 

Tisza cselezte be magát a tizenhatoson belülre három védő szorítása közepette sikerült ellőnie a labdát, ami elkerülte a kapu jobb oldalát.


31

 

Luque jobb oldali szögletét Fernando szúrta kapura 17 méterről, a lövést Puhnyák bravúrral szögletre tenyerelte.


30

 

Takács remek indításával Luque ugrott ki a jobb oldalon, a kifutó kapus mögött átívelte a labdát, de a gólba tartó perdítését Salacz szögletre fejelte.


25

 

Luque jobb oldali szögletét Hanek próbálta kapura fejelni, de a labda a jobb kapufa mellé ment.


22

 

Tisza jobb oldali szögletből a tizenhatosra, középre ívelte a labdát, Fernando egyből, kapásból bombázott, a lövés azonban elkerülte a kapu bal oldalát.


19

 

Luque végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, nem túl erős és helyezett lövését a hazaiak kapusa könnyedén hárította.


16

Bakos kapott sárga lapot Tiszával szemben elkövetett szabálytalanságáért.


15

 

Fernando próbálta indítani Luquét, az indítás azonban nem volt teljesen pontos, így az a középpályás sarkáról pattant visszafelé a mezőnybe.


11

 

Egy előrevágott labdára Ódor futott versenyt Gallal, utóbbi hazafejesénél Tajti megcsúszott és rálépett a labdára, de ez is elég volt ahhoz, hogy megállítsa a játékszert.


10

 

Luque jobb oldali szögleténél átszállt a labda a középen állók felett, Takácsnak viszont jó lett a beadás, 12 méteres jobb sarokra tartó lövését Puhnyák hárította.


7

 

Takács próbálkozott középről 22 méterről, lövése azonban elkerülte a kapu jobb oldalát.


4

 

Bakos jobb oldali szögletét Fésű fejelte kapura 6 méterről, a jobb felső sarokra tartó labdát Tajti ismét szögletre tenyerelte.


3

 

A diósgyőri kaputól 28 méterre szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat, Fésű bombáját Tajti ütötte szögletre.


2

 

Fernando indította a bal oldalon Gohért, aki elől a kapujából kifutó Puhnyák szedte fel a labdát.


1

A DVTK kezdte a mérkőzést.


12:25

 

Bár pár perc még van a kezdésig, a csapatok már felsorakoztak a kezdő körben.                           

A hazai szurkolók dobokkal és egyéb eszközökkel felszerelkezve lehetnek van 200-an. A vendégszurkolók számára fenntartott részen is közel százan várják a kezdést. Közben kiderült, hogy miért jöttek ki hamarabb a csapatok: a helyi klub vezetőjének, Kiss Tibornak a velencei önkormányzat első embere, Oláhné Surányi Ágnes polgármester asszony adott át Velencéért Érdemrendet. A politikus hölgy végezte el a mérkőzés kezdőrúgását is.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa, 3. forduló

Velence SE vs. Diósgyőri VTK

0 - 3   (0 - 0)

Velence, 500 néző: , v.: Barna Gábor (Márton Zsolt, Kiss I. Balázs)


Velence SE: Puhnyák – Fésű, Salacz, Tóth A. - Totsche, Somogyi, Galaczi, Kocsis – Ódor – Bakos, Kadlecsik. Edző: Pavlik József.

DVTK: Tajti – Vadász, Gal, Hanek, Gohér – Takács P., Csirszki – Gallardo, Fernando, Luque – Tisza. Vezetőedző: Sisa Tibor.


Gólszerző: Luque (0-1, 11-esből) az 59., Tisza (0-2) a 63., Tisza (0-3) a 92. percben.

Sárga lap: Bakos a 16., Kellner az 58., Gohér a 71. percben.

Kiállítás: -.

Csere:  Takács helyett Elek az 55., Bakos helyett Szigeti a 70., Kadlecsik helyett Knausz a 70., Vadász helyett Vági a 76., Tóth A. helyett Kellner a 84., Luque helyett Bacsa a 85. percben.


Miskolc, Velence - Megye I-es csapat ellen játszik a Magyar Kupában a 16 közé jutásért a Diósgyőr.

A legjobb 16 közé kerülésért játszik kedden 12.30-tól a Diósgyőri VTK a Magyar Kupában.

A Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutás a tét a Diósgyőri VTK számára a keddi velencei fellépésen. A mérkőzésről élőben tudósítunk kedden 12.30-tól a Borsod Online-on. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!