Sport

2012.10.28. 15:57

A gól hűen jellemezte a csapatok közötti különbséget

Megkértük, és együtt nézte velünk a DVTK – Kaposvári RFC futballbajnokit Juhász István.

Megkértük, és együtt nézte velünk a DVTK – Kaposvári RFC futballbajnokit Juhász István.„Nézzük együtt” rovatunkban ezúttal Juhász István, a Miskolci Városi Televízió sportriportere kommentálta lapunk kérésére Diósgyőri VTK – Kaposvári RFC NB I-es labdarúgó meccset.

– A Debrecen elleni első félidőt idézte a mostani játék, és magamban nehezen tudok efölött napirendre térni – kezdte Juhász István. – Az a baj, hogy nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy ilyen erős DVTK évek, évtizedek óta nem volt, ehhez képest keveslem a látottakat. Mindenkit tudta, a meccs előtt nyilatkozat szintjén is elhangzott, hogy a Kaposvár ereje az atlétikus képességükben rejlik, mégsem sikerült ennek akadályt állni. Ha Rybansky nem védett volna ilyen jól, akkor nagyon csúnya lehetett volna a vége.

Juhász Istvánnak a gól előtti pillanatokról is volt véleménye.

– A kaposvári Balázs tudta, hogy a meccs még a 87. percben is tart, de, hogy a védőink mit csináltak, mire vártak, azt nem tudom, az viszont biztos, hogy ez hűen jellemezte a két csapat közötti különbséget akaratban, hozzáállásban – jegyezte meg a riporter.

Az optimizmusáról

Amikor Juhász Istvánt arról kérdeztük, hogy a meccs előtti optimizmusa megvan-e még, a következőket mondta:

– Maradt valamennyi, de most lenne igazán szükség Diósgyőrben a szurkolók szeretetére, hitére, hogy ezekben a nem túl vidám napokban is a csapat mellett maradjanak, ahogy az korábban a nehéz helyzetben jellemezte a fanatikusokat. A fordulatra ugyan még várni kell, de számomra nem kérdés, hogy ezek az urak képesek ennél jobb teljesítményére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!