Sport

2012.09.15. 16:43

Videoton vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"<em>Tényleg nagyon megküzdöttünk az 1 pontért, persze szerettünk volna ettől is többet</em>" - nyilatkozta Sisa Tibor a Videoton elleni döntetlen után.

"Tényleg nagyon megküzdöttünk az 1 pontért, persze szerettünk volna ettől is többet" - nyilatkozta Sisa Tibor a Videoton elleni döntetlen után.Paulo Sousa (Videoton FC): – Mindkét csapat nagyon küzdött, mi az elejétől jól játszottunk, megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A meccsnek nem minden periódusában futballoztunk tökéletesen, de benne volt a mérkőzésben a győzelem, az utolsó pillanatig. Ellenfelünk jól építkezik, ez látszott a mai mérkőzésen is, de most talán egy picit többet kaptak annál, mint amit megérdemeltek volna.

Sisa Tibor (Diósgyőri VTK): – Nagyot küzdött a csapatunk, az Európa Ligában szereplő, jó játékosanyaggal rendelkező, szervezett, régen építkező együttes ellen a döntetlen megérdemelt. Tényleg nagyon megküzdöttünk az 1 pontért, persze szerettünk volna ettől is többet. Nem volt sok helyzetünk, szerintem az ellenfélnek sem volt sok, ezen a napon. A cseréink mind kényszerű okok miatt történtek, remélem, hogy sikerül összedrótozni a csapatot a következő mérkőzésünkre.


Miskolc, Székesfehérvár - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 7. fordulójában Székesfehérvárott vendégszerepelt a Diósgyőri VTK gárdája. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!