Sport

2012.09.19. 11:28

Sokba kerül az egriek diósgyőri „kirándulása”

Szombaton 16 órától a diósgyőri stadionban rendezik az Egri FC – DVSC-TEVA NB I-es labdarúgó mérkőzést.

Szombaton 16 órától a diósgyőri stadionban rendezik az Egri FC – DVSC-TEVA NB I-es labdarúgó mérkőzést.A történet ismert (lapunkban is megírtuk már): még nem készült el az egri stadion villanyvilágítása, ezért a hevesiek a berendezés átadásáig albérletbe kényszerülnek. A napokban eldőlt, hogy az Egri FC – DVSC-TEVA találkozónak a diósgyőri stadion ad otthont.

– Diósgyőrött mindenki nagyon korrektül áll az ügyünkhöz! – mondta a vonal végén Tóth Dénes, az egriek klubmenedzsere. – Olyan szerződést kötöttünk a stadiont üzemeltető DSM Kht-vel, hogy a komplexum lelátóit a nézőszám függvényében nyitják majd meg. A tribün és az úgynevezett napos oldal együttesen mintegy 4300 ülőhelyet jelent, ezzel a számmal már most kiegyeznék, így nem valószínű, hogy a kapuk mögötti régi szektorokban is lesznek nézők. Azt tudjuk, hogy Debrecenből várhatóan mintegy 500-an érkeznek Miskolcra, míg Egerből valószínűleg 100-an jönnek majd szurkolni. Mivel élvonalbeli meccsről van szó, úgy kalkulálok, hogy a diósgyőri hívek közül legalább 1000-en váltanak jegyet és még számítok néhány 100 „beesőre” is.

Az ár nem publikus

Tóth Dénestől megkérdeztük, hogy a szombati „kirándulás” mennyibe kerül majd nekik, de válaszában konkrét összeget nem említett.

– Az ár nem publikus – folytatta a klubmenedzser. – Mire minden tételt beírunk az elszámolásba, majd aláhúzzuk és összeadjuk, teljesen egyértelmű, hogy tisztes lesz a számla. Még úgy is, hogy aki él és mozog, segít nekünk. Egyébként ugyanaz a csapat vigyáz majd a rendre, mint a DVTK meccsein és itt említem meg, hogy köszönettel tartozunk a Miskolci Rendőrkapitányságnak is, mert szinte diósgyőriként kezelnek minket. A kapukat egyébként szombaton 14 órakor nyitjuk és természetesen gondoskodunk arról, hogy a debreceniek tábora elkülönített részen és együtt bíztathassa kedvenceit.

ÉM-KT

 A jegyárak

Az Egri FC – DVSC-TEVA meccsre az ülőhelyek egységesen 1200 forintba kerülnek. A diákok és a nyugdíjasok 1000 forintért válthatnak jegyet. Ha esetleg szükség lesz az állóhelyek – a kapuk mögötti régi betonszektorok – megnyitására, akkor oda is 1000 forintért mehetnek a nézők. 

 Borárverés Rakaczki Bencéért

Az összecsapás szünetében az Egri FC borárverést rendez. A nézők egyedi csomagolású, kiváló minőségű nedűkre licitálhatnak. A teljes bevételt a leukémiában szenvedő diósgyőri kapus, Rakaczki Bence gógykezelésére ajánlják fel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!