Sport

2012.09.22. 19:01

Magabiztos Ábrányi siker

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 6. fordulójában szombaton léptek pályára csapataink.

A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 6. fordulójában szombaton léptek pályára csapataink.Nagybátonyi SC – Ózdi FC 1-1 (1-0)

Nagybátony, 200 néző. V.: Kis.

Nagybátony: Roma - Sándor, Almási, Németh, Dudás, Benus (Balázs), Jeney, Kovács B., Ndjodo, Csatlós, Alapi. Edző: Csatlós Tamás.

Ózdi FC: Jakab – Betik, Bihari (Csák), Nagy G., Sóskúti, Berta (Zimmermann), Mészáros, Zimányi, Füleki, Máthé G., Oltyán (Tóth). Megbízott edző: id. Albert Csaba.

G.: Alapi, ill. Sándor (öngól).

Jók: Almási, Németh, Benus, Jeney, Csatlós, Alapi, ill. Nagy G. (a mezőny legjobbja), Sóskúti.

Csatlós Tamás: - Nem volt benne a mérkőzésben a pontvesztés. A futballban vannak törvényszerűségek, 1-0-nál ki kellett volna használnunk a lehetőségeinket, de mivel ez nem sikerült így két pontot vesztettünk.

id. Albert Csaba: - Igazságos döntetlen született. Akkor tudtunk volna nyerni, ha az összjátékunk és 2-3 játékos teljesítménye jobb lett volna.

Salgótarjáni BTC – Bükkábrányi SC 1-4 (1-0)

Salgótarján, 200 néző. V.: Bartkó.

Salgótarjáni BTC: Puporka – Galbács, Híves, Sólyom, Kerényi, Bonivárt, Birincsik, Sárközi (Varga), Szilágyi (Demkó), Kálmán, Araujo. Edző: Sebestyén Szilárd.

Bükkábrány: Bukta - Czető (Titkó), Sebe, Hegedűs, Ulrich, Demeter, Balogh, Darai, Vasas (Sütő), Szabó (Szurdok), Boros. Edző: Vincze Richárd.

G.: Araujo, ill. Szurdok (2), Balogh, Darai.

Kiállítva: Híves (37.), Sebe (51.).

Jók: senki, ill. Balogh (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Sebestyén Szilárd: - A hazai pálya gyenge szereplését ma sem tudtuk megváltoztatni, teljesen megérdemelt az ellenfelünk győzelme.

Vincze Richárd: - Úgy gondolom tettünk annyit a győzelemért, hogy megérdemeljük azt. Gratulálok a srácoknak és további sok sikert az SBTC-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!