Sport

2012.09.25. 15:24

A bükkábrányiak tovább írnák a sikertörténetet az MK-ban

Az NB III-as Bükkábrányi SC a szintén harmadosztályú Nagybátonyi SC-t fogadja a Magyar Kupában szerdán 15.30-tól. A tét a 32 közé kerülés.

Az NB III-as Bükkábrányi SC a szintén harmadosztályú Nagybátonyi SC-t fogadja a Magyar Kupában szerdán 15.30-tól. A tét a 32 közé kerülés.Vincze Richárd, a Bükkábrány edzője: – Nagy lehetőség előtt állunk, ugyanis Bükkábrány csapata még sosem jutott el ilyen magasságokig a kupában. Nem számítok könnyű találkozóra, a Bátony jobb együttes annál, mint amire a bajnokságban elfoglalt helyezése és eddig megszerzett négy pontja alapján következtetni lehetne. Azt hiszem, mostanában már kezd összeérni a játékunk, kezd megvalósulni az a pályán, amit kitaláltam, amennyiben ezt tovább visszük, meg lehet a továbbjutás. Ellenfelünk rutinos gárda, mi egy fiatal társaság vagyunk, így a lelkesedéssel nem lesz gond, de mindent fegyelmezetten kell csinálnunk. Várjuk szurkolóinkat, minél nagyobb számban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!