Sport

2012.08.01. 07:49

Loki: Túl vannak a tréningen, Varga játszhat!

A kedd délutáni csendes pihenőt követően sajtótájékoztatót tartott a BATE Boriszov elleni BL-meccsre készülő DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér és játékosa, Varga József.

A kedd délutáni csendes pihenőt követően sajtótájékoztatót tartott a BATE Boriszov elleni BL-meccsre készülő DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér és játékosa, Varga József.A tucatnyi fehérorosz médiamunkás elsősorban arra volt kíváncsi, mennyire tartanak a magyarok a BATE friss sztárigazolásától, Alexander Hlebtől.

A tréner elismerte, hogy meglepte őt Hleb villámgyors szerződtetése és tisztában van a labdarúgó kvalitásaival, de kérdés, mennyire sikerül ilyen hirtelen beilleszteni a csapat játékába?

- Alexander Hlebet nem kell senkinek bemutatni, mindannyian tiszteljük és elismerjük a tudását, de mi nem egy játékos ellen készülünk, hanem a fehérorosz bajnokcsapat ellen - fogalmazott Varga.

A sajtótájékoztató után a DVSC elindult Boriszovba - amely egy órányi buszútra van a fővárostól - és a szerdai meccs helyszínén, az ötezres BATE-stadionban edzett. A gyakorlás az ilyenkor szokásos elemeket tartalmazta, pörgős volt és némi egymás közötti játékkal zárult. Jó hír, hogy a napokban sérüléssel bajlódó Varga lába rendbe jött, ezért ott lehet a kezdőcsapatban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!