Sport

2012.08.30. 14:10

DKSK: A hazai bemutatkozás

A DKSK-Miskolc NB I/A csoportos női kosárlabdacsapata pénteken 18 órától a miskolci városi sportcsarnokban játssza idei első hazai felkészülési mérkőzését.

A DKSK-Miskolc NB I/A csoportos női kosárlabdacsapata pénteken 18 órától a miskolci városi sportcsarnokban játssza idei első hazai felkészülési mérkőzését. A Peresztegi Nagy Ákos vezetőedző által irányított piros-fehérek ellenfele az a román ICIM Arad gárdája lesz, amelynek tagja az egykori kiváló és méltán népszerű diósgyőri kosaras Brosovszky Mónika. A találkozó ingyenesen tekinthető meg.

Az előzetes előrejelzések szerint a nézők között lesz a DKSK-Miskolc két szerb kosarasa, Maja Skoric és Brankica Hadzovic, akik a tervek szerint ezen a napon érkeznek meg Miskolcra, és hétfőn már ők is munkába állnak a velük kötött szerződés értelmében. Ahogy a csapat harmadik külföldi játékosa, az amerikai center, Lenita Sanford, akinek vasárnap landol a repülőgépe Budapesten.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!