Sport

2012.07.04. 07:33

Kedden csak érkezők voltak Diósgyőrben

Három újabb próbajátékos húzott szerelést kedden a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatánál.

Három újabb próbajátékos húzott szerelést kedden a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatánál.Több poszton sem áll túl jól az erősítések terén a DVTK, hiszen csatárt, irányító középpályást, és belső védőt sem sikerült még eddig találni, legalábbis olyat nem, akit maradásra bírtak volna A kapusposzton annyi előrelépés van, hogy a múlt hét hétfőtől a csapattal készülő Ribánszki László (ex-Siófok) valószínűleg a DVTK játékosa lesz, ha anyagiakban is dűlőre tudnak jutni vele. De ő még csak egy ezen a poszton, és bár információink szerint a múlt hónap végén lejárt szerződésű Tajtira is számítanának, még egy kapusra szükség lesz, hiszen a horvát Ivan Rados távozóban van, hétfőn Isztambulba utazott, hogy ezt követően csatlakozzon az azeri Simurq együtteséhez, és próbajátékon vegyen ott részt. Lehet, hogy a kapuskérdést majd a kedden érkezett két fiatal közül az egyik vagy a másik oldja meg. Papp Marcell a Videoton U19-es I. osztályú bajnokcsapatából érkezett Diósgyőrbe próbajátékra, míg Csala Róbert szintén az U19-es I. osztályban, az onnan búcsúzú Felcsútban védett eddig.

A DVTK-hoz kedden érkezett harmadik új játékos egy cseh labdarúgó, Martin Komárek. A 28 éves belső védő az előző szezonban a hazájában, a másodosztályú Vysocina Jihlava gárdájában játszott.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!