Sport

2012.07.11. 13:24

Első magyar salakmotoros Csapatkupa sorozat: Elmarad a szombati forduló

Miskolc - A szervezők a versenyzőkkel való egyeztetés után döntöttek a Csapatkupa Sorozat hatodik fordulójának elhalasztásáról.

Miskolc - A szervezők a versenyzőkkel való egyeztetés után döntöttek a Csapatkupa Sorozat hatodik fordulójának elhalasztásáról.Jacsó Tibor a sorozat főszervezője a következőket mondta a halasztásról:

"A versenysorozatot eredetileg azért hoztuk létre, hogy annak a maroknyi magyar versenyzőnek, aki képviseli a magyar salakmotorozást Európában, versenyzési lehetőséget biztosítsunk. Köztudomású az, hogy Magosi Norbert az elmúlt héten súlyos sérülést szenvedett a debreceni OB fordulón, és ebből kifolyólag a 14.-i versenyen sem tud rajthoz állni. Ráadásul az MPA System Bikák húzóemberéről van szó, akinek a jelenléte egyfajta garancia a nézők és a szponzorok érdeklődésének fenntartásához. Ha ő nincs, kizárólag külföldi fiúkkal tudjuk a csapatot megszervezni, és ez nem feltétlenül egyeztethető össze a céljainkkal. Megpróbáltuk leszervezi, hogy az MPA System Bikák helyett a Debrecen Autó Tigrisek álljanak starthoz, sajnos ez nem járt sikerrel, így kényszerűségből elhalasztjuk a soronkövetkező szombati fordulót is."

Arra a kérdésünkre, hogy mi lesz a három elmaradt fordulóval, a sportszervező így nyilatkozott:

"Az elkövetkező időszakban a szervezőcsapatunkkal áttekintjük a nemzetközi versenynaptárakat, kidolgozunk egy új koncepciót, és a hozzá kapcsolódó versenyidőpontokat is meghatározzuk. Terveink szerint lefutjuk a széria versenyeit, és októberben végeredményt hírdetünk majd az Első magyar Csapatkupa Sorozatban."

- speedway.hu/NV -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!