Sport

2012.07.23. 16:30

Dobossal szerződést bontottak

Miskolc - A szabaddá vált, a DVTK-tól távozó középpályás nem keres csapatot, mert már talált magának.

Miskolc - A szabaddá vált, a DVTK-tól távozó középpályás nem keres csapatot, mert már talált magának.A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK csapatával szerződést bontott Dobos Attila. A 33 éves középpályást hétfő délutánig még a 2012/13-as évadra is szerződés kötötte a piros-fehérekhez, azonban ezt a kontraktust megszüntették a felek. Történt mindez azok után, hogy a Diósgyőr új vezetőedzője, Sisa Tibor június 26-án munkába állt, egy héttel később pedig jelezte, hogy valószínűleg nem fog tudni megfelelő játéklehetőséget biztosítani Dobos Attilának. Ezt követően a klubvezetés előbb a labdarúgó kölcsön adásban gondolkodott. Az NB II-es Kazincbarcikai SC, a DVTK együttműködő partnere szívesen látta volna a játékost, akit egy másik megyebeli másodosztályú együttes, a Mezőkövesd-Zsóry SE is hívott, és a középpályás az elmúlt napokban már náluk edzett.

– Sikerült megállapodnom a DVTK-val, Dudás Hunor ügyvezető nagyon korrekt volt, ahogy arról néhány napja szóban egyeztettünk, minden úgy történt, felbontottuk a szerződésem, így néhány órára szabad játékos lettem – mondta Dobos Attila, majd így folytatta: – Azért csak néhány órára, mert kedden reggel utazom Tatára, az új csapatom után, hiszen a Kövesd ott edzőtáborozik, és a csatlakozás után immár az együttes teljes értékű játékosaként készülhetek a bajnoki rajtra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!