Sport

2012.07.18. 07:44

BL-selejtező - Egygólos vereséget szenvedett Albániában a Debrecen

Korce, 2012. július 1 07., kedd (MTI) - A Debrecen 1-0-ra kikapott az albán Skenderbeu vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első, keddi mérkőzésén.

Korce, 2012. július 1 07., kedd (MTI) - A Debrecen 1-0-ra kikapott az albán Skenderbeu vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első, keddi mérkőzésén.

Az első percek albán fölénye és két helyzete után kiegyenlítetté vált a játék, a Debrecen is egyre gyakrabban lépte át a félpályát, bár igazán komoly lehetőséget nem tudott kialakítani a hazai csapat kapuja előtt. A félidő derekán azonban ismét fölénybe került a Skenderbeu, amely akár több gólt is szerezhetett volna, de hol Novakovic védett, hol a csatárok tévesztettek célt, egy ízben pedig a kapufa mentette meg a Debrecent.

A folytatásban sem változott a játék képe, az albánok sorra dolgozták és hagyták ki a helyzeteket, míg a magyar bajnok csak elvétve jutott el a rivális kapujáig, s végül a hazaiak nyomása a 65. percben góllá érett. Ezt követően sem iparkodott jobban a hajdúsági együttes, sőt a Skenderbeu újabb találatokat szerezhetett volna, így az egygólos vereség még a Debrecenre nézve lehet hízelgő.

A visszavágót egy hét múlva Nyíregyházán rendezik.

Bajnokok-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:

Skenderbeu (albán)-Debreceni VSC 1-0 (0-0)

------------------------------------------

Korce, 8000 néző, v.: Nyikolaj Jordanov (bolgár)

gólszerző: Plaku (65.)

sárga lap: Radas (59.), Plaku (66.), Orelesi (69.), Vucaj (73.), Muzaka (86.), Kuli (94.), illetve Bódi (6.), Coulibaly (29.), Varga J. (87.)

Skenderbeu:

-----------

Shehi - Gvozdenovic, Radas, Arapi, Fagu - Muzaka, Orelesi, Vucaj, Allmuca - Plaku (Bicaj, 93.), Xhafaj (Kuli, 84.)

Debreceni VSC:

--------------

Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut - Bódi, Varga J., Szakály P., Rezes (Máté P., 91.) - Kulcsár T. (Ramos, 72.), Coulibaly

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!