Sport

2012.06.06. 07:34

Pénzbüntetés a DVTK-nak a szombathelyi kiírásért

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a Diósgyőri VTK-t érintő döntés is született.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a Diósgyőri VTK-t érintő döntés is született.Az FT a Haladás – Diósgyőr mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és a rend nem megfelelő biztosításáért a Haladást, mint visszaesőt 150.000 Ft, az a Diósgyőrt szurkolóinak rendzavarásáért (rasszista tartalmú feliratok kihelyezése) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - olvasható az MLSZ hivatalos honlapján.


Lapunkban megírtuk, hogy a Szombathelyen rendezett Sopron Bank Haladás – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó mérkőzésen a vendégszektorban álló szurkolók közül néhányan rövid ideig egy drapériát emeltek a magasba, amelyen ez volt olvasható: "Dániel: hív a Duna vár a MÁV!" Minderről fotó(k) is készült(ek), amely(ek) bejárták az országos médiát.

Vasárnap közönségszórakoztató mérkőzésen maradt Szombathelyen pont nélkül a DVTK, ahol a vereség ellenére is megköszönte a játékot a kétszáz vendégszurkoló a diósgyőri labdarúgónak. A hírek mégsem erről szólnak – olvasható a dvtk.eu-n. 

A DVTK iránti szeretet miatt több száz kilométer sem jelentett akadályt a legfanatikusabb diósgyőri drukkerek számára, hogy Szombathelyen is biztassák kedvenceiket. Nézze meg Ön is a Haladás – DVTK meccs fotóit és videóit!

Miskolc – “Dániel: hív a Duna, vár a MÁV” – ezzel a felirattal reagáltak DVTK-szurkolók Dániel Péter újabb akciójára.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!