Sport

2012.06.23. 18:22

Hétfőn kezd a DVTK

Miskolc - Véget ért a szabadság az NB I-es labdarúgócsapat játékosainak számára.

Miskolc - Véget ért a szabadság az NB I-es labdarúgócsapat játékosainak számára.Hétfőn elkezdi a felkészülést a 2012/2013-as szezonra a diósgyőri együttes, a futballistáknak 9 órára kell megjelenniük a klubházban, ahol – minden bizonnyal – Dudás Hunor ügyvezető bemutatja majd a gárda régi-új vezetőedzőjét, Sisa Tibort, valamint pályedzőjét, Dzurják Józsefet. A legutóbb Kaposvárott munkálkodó szakvezetőnek nem lesz teljesen ismeretlen a piros-fehérek kerete, merthogy van egy-két játékos, akivel dolgozott már korábban. A tervek szerint 9.30-kor kezdődő első foglalkozást egy délutáni is követi majd, 17 órától.

Honlapunk úgy tudja, felmentést senki sem kapott az alól, hogy az első napot – vagy netán az első hetet – bármilyen oknál fogva is kihagyja. Sztavinovszki Botond technikai igazgató az Észak-Magyarországnak elmondta, az együttes felkészülési programja 80-90 százalékban összeállt, és kedden, vagy szerdán végleges is lehet. A DVTK NB I-es, NB II-es, és külföldi csapatokkal egyaránt játszik majd felkészülési találkozót, és az elképzelések szerint részt vesz a szombathelyi Király Kupán, amelyen címvédő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!