Sport

2012.06.07. 10:37

DVTK: Nem fellebbeznek

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető cég ügyvezetőjét, Dudás Hunort arról kérdeztük: kívánnak-e élni fellebbezési jogukkal, vagy elfogadják a mostani büntetést.

Miskolc - A DVTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető cég ügyvezetőjét, Dudás Hunort arról kérdeztük: kívánnak-e élni fellebbezési jogukkal, vagy elfogadják a mostani büntetést.– Nem szeretnék erre az ügyre több időt fordítani, kifizetjük a büntetést és a magunk részéről lezártnak tekintjük, annak ellenére, hogy tudunk arról, hogy bele lehetne kapaszkodni egy olyan szálba, amely szerint nem bizonyított, hogy ennek az üzenetnek rasszista tartalma van – mondta az ügyvezető. – De ettől sokkal fontosabbnak tartom elmondani azt, hogy a jövőben hogyan fogunk eljárni ezekben az esetekben. A következő szezonban már működni fog stadionunkban az a biztonsági rendszer, ami a beléptetést, és a nézőtér kameráékkal történő figyelését is magában foglalja, vagyis, ha olyan cselekmény történik a stadionunkban, ami miatt a klubot felelősségre vonják, mi a kamerarendszer segítségével beazonosítjuk az elkövető személyt, és a kitiltásával egy időben kezdeményezni fogjuk vele szemben a DVTK-t esetlegesen ért hátrányok áthárítását, a klubot sújtó pénzbüntetés esetén annak behajtását az elkövetőn.


A felirat felemelése, és az MLSZ FT értelmezése 100 ezer forintos pénzbüntetést jelent a DVTK-nak.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a Diósgyőri VTK-t érintő döntés is született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!