Sport

2012.06.30. 15:38

DVTK - A felkészülésről

Miskolc - Amint arról már írtunk, a DVTK a jövő héten pénteken játssza első edzőmeccsét (amely mindjárt kettő is lesz: az első az orosz Mordovia Szaranszkkal, aztán pedig a Kaposvár – Haladás csata győztesével, vagy vesztesével), a szombathelyi Király Kupán.

Miskolc - Amint arról már írtunk, a DVTK a jövő héten pénteken játssza első edzőmeccsét (amely mindjárt kettő is lesz: az első az orosz Mordovia Szaranszkkal, aztán pedig a Kaposvár – Haladás csata győztesével, vagy vesztesével), a szombathelyi Király Kupán.Sztavinovszki Botond technikai igazgató lapunk érdeklődésére pénteken délután elmondta, 90 %-ban kész az együttes további felkészülési programja, ám még várt visszajelzéseket. Sisa Tibor vezetőedző egyébként a vasi ,,kirándulás” után, a 28. hetet nézve július 10-re (kedd) és július 14-re (szombat) kért ellenfelet.

Miután az MLSZ-ben még nem készítették el az őszi fordulók menetrendjét, egyelőre nem lehet tudni, hogy az első fordulóban július 27-én, 28-án, vagy 29-én kell pályára lépniük Tiszáéknak. Ha pénteken, akkor a piros-fehérek július 20-án, ha szombaton, akkor július 21-én, ha pedig vasárnap, akkor július 22-én játsszák utolsó nyári felkészülési találkozójukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!