Sport

2012.05.15. 17:07

Úszás: háromszáz versenyző, ezeregyszáz rajt

A szombati I. MVSI Kupán teljesen benépesül majd a Kemény Dénes sportuszoda.

A szombati I. MVSI Kupán teljesen benépesül majd a Kemény Dénes sportuszoda.

A nagyszabású seregszemléről dr. Szabó Brigitta, a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Hölcz Péter versenyigazgató és Szabó László, a sportuszoda létesítményvezetője tegnap tartott sajtótájékoztatót. Közölték, hogy tizennyolc egyesület tagjait várják az ország minden részéből, a felnőtteket azonban kevesen képviselik majd, hiszen a nagyokat a debreceni Európa-bajnokság eseményei vonzzák magukhoz.

50-től 1500-ig

A szombaton 9.30-kor kezdődő viadalra kedden délig – a gyerekektől a junior korosztályig – kétszázkilencvennyolcan neveztek és ez az országos bajnoki érdeklődésnek felel meg. A mezőny tagjai az 50 méteres számoktól kezdve az 1500-as műfajokig adnak majd számot tudásukról. A nézők ezeregyszáznégy rajtot és száztizenöt eredményhirdetést láthatnak. A nagyközönség számára fontos tudnivaló, hogy az I. MVSI Kupa ideje alatt (szombaton előreláthatólag 17 óráig) az uszodát a vendégek nem használhatják, akik tehát a vízben akarnak felfrissülni, ezt csak a kora esti óráktól tehetik majd.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!