Sport

2012.05.26. 20:26

Ön szerint ki volt a DVTK legjobbja a Vasas ellen?

Csodálatos gólokkal és győzelemmel  zárta a szezont a DVTK, ami az újonc diósgyőrieknek 7. helyezést eredményezett az NB I tabelláján a 2011/12-es bajnoki szezonban. Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja a Vasas ellen?

Csodálatos gólokkal és győzelemmel  zárta a szezont a DVTK, ami az újonc diósgyőrieknek 7. helyezést eredményezett az NB I tabelláján a 2011/12-es bajnoki szezonban. Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja a Vasas ellen?[poll id="165"]


"Tudom, hogy milyen nehéz helyzetben van ilyenkor egy csapat, és edzője, amikor egy már kiesett csapattal kell kiállni. Ma nem úgy játszottak, mint egy kiesett csapat, volt tartásuk, és elismerést érdemel a játékuk" - nyilatkozta Szentes Lázár, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója a Vasas elleni győzelem után.

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 30. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a már kiesett Vasas együttesét fogadta szombaton 15 órától az Andrássy úti Katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!