Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Vasas mérkőzés után

Akt.:
Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Vasas mérkőzés után
Edzői nyilatkozatok a Diósgyőri VTK vs. Vasas mérkőzés után
Tudom, hogy milyen nehéz helyzetben van ilyenkor egy csapat, és edzője, amikor egy már kiesett csapattal kell kiállni. Ma nem úgy játszottak, mint egy kiesett csapat, volt tartásuk, és elismerést érdemel a játékuk” – nyilatkozta Szentes Lázár, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója a Vasas elleni győzelem után.

Szentes Lázár (Diósgyőri VTK): – Köszönjük az ellenfél edzőjének a gratulációt. Tudom, hogy milyen nehéz helyzetben van ilyenkor egy csapat, és edzője, amikor egy már kiesett csapattal kell kiállni. Ma nem úgy játszottak, mint egy kiesett csapat, volt tartásuk, és elismerést érdemel a játékuk. A mi játékunk hordozott magában visszatérő elemeket, a védekezésünk hibapontos volt. Annak ellenére, hogy helyzeteink voltak, gólokat szereztünk, a kapott találatok miatt szoros lett a mérkőzés. A második félidőre az volt a cél, hogy stabilizáljuk a játékunkat, ez nagyrészt sikerült is, és megnyertük a mérkőzést.

Marijan Vlak (Vasas): – Gratulálok a Diósgyőrnek a megszerzett pontokhoz, kihasználták a helyzeteiket, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Öröm, hogy sikerült összeszedni magunkat a héten, mert voltak összeállításbeli gondjaik, a sok eltiltott és sérülés miatt alig volt hadra fogható játékosunk. A pályára lépett labdarúgók, azonban korrekt meccset játszottak, gratulálok a produkciójukhoz. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket nem siketül gólra váltani, ezért nem értünk el jobb eredményt.
Labdarúgó OTP Bank Liga NB I.: Diósgyőri VTK vs. Vasas 3:2 (3:2)!

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 30. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a már kiesett Vasas együttesét fogadta szombaton 15 órától az Andrássy úti Katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!