Sport

2012.05.07. 11:42

DVTK edzőkereső: ki ismeri őt?

Úgy tűnik, hogy sikerült megtalálnunk a DVTK edzőjelöltjét!

Úgy tűnik, hogy sikerült megtalálnunk a DVTK edzőjelöltjét!Mint arról néhány napja már beszámoltunk: a pénteken lejátszott Pécsi MFC-Matias – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó mérkőzésen jelen volt az az edző, akivel azon napon a diósgyőri klub ügyvezetője, Dudás Hunor megbeszélését folytatott az esetleges együttműködésről. Hogy ki volt ez a külföldi szakember, azt Dudás Hunor nem kívánta nyilvánosságra hozni.

Azonban voltak olyan diósgyőri szurkolók a stadionban, akik szerint sikerült beazonosítaniuk, hogy hol foglalt helyet a lelátón az edzőjelölt: a dél-európai vonású szakembert az ülőszékekkel felszerelt lelátón, a diósgyőri kispadhoz közelebb lévő 16-ossal egy magasságban vélték felfedezni az ott ülő három személy között, középen.

Miután végignéztük azokat a felvételeket, amelyeket honlapunk fotósa készített a mérkőzésről, két olyan fotót is találtunk, amelyen megtalálható ez a háromfős csoport. Az első kép még az első félidőben készült, ezen a környezetéhez képest jól öltözött (öltönyös) férfi még ,,csak” nézi a meccset, miközben a jobbján ülő másik férfi valamit magyaráz neki, viszont a második képen, amelyiken, már zakó nélkül látható a középső ember, már egy toll és papír is van a kezében, ami arra utal. Ez utóbbiak arról árulkodnak, hogy nem csak egyszerű nézőként figyelte a mérkőzést, hanem a látottakkal kapcsolatban feljegyzéseket is készített, valószínűleg azért, mert ő a májusi újabb Mr. X-e a DVTK-nak.

Szerkesztőségünknek egyelőre nem sikerült megfejtenie, hogy a ki a képen látható személy, de ha olvasóink közül ez valakinek sikerülne, akkor annak ajándékot adunk! (Amennyiben hitelt érdemlően bizonyítani tudja, hogy sikerült beazonosítania a személyazonosságát.)


Pécs, Miskolc - Ott volt Pécsett Szentes Lázár lehetséges utódja, de nem "mutatta magát".

A sorozatban elszenvedett 5 vereség, a pénteki meccsnap és a több száz kilométeres utazás sem jelentett akadályt a fanatikus diósgyőri szurkolóknak, így a tőlük megszokott buzdításukkal járultak hozzá a DVTK 2-1-es pécsi sikeréhez. Nézze meg a fotókat és a videókat!

Miután Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a csütörtök délelőtti, a Pécs elleni bajnoki meccs előtti sajtótájékoztatóján utalást tett arra, hogy pár órán belül változhat edzőhelyzet a csapatnál megkérdeztük erről Dudás Hunort, a DVTK ügyvezetőjét.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!