Dudás Hunor a DVTK edzőjelöltjéről

Akt.:
Dudás Hunor a DVTK edzőjelöltjéről
Dudás Hunor a DVTK edzőjelöltjéről
Pécs, Miskolc – Ott volt Pécsett Szentes Lázár lehetséges utódja, de nem “mutatta magát”.

Mint arról már korábban hírt adtunk: csütörtökön Magyarországra érkezett az a külföldi, a klub vezetése által meg nem nevezett edzőjelölt, aki sikeres tárgyalás esetén átveheti a Diósgyőri VTK NB I-es csapatának irányítását, az április 2-án leváltott Benczés Miklós vezetőedző távozása után ,,beugró” szakmai igazgatótól, Szentes Lázártól. A külföldi tréner ugyan jelen volt a Pécs elleni mérkőzésen, de nem mutatta magát, nem VIP páholyban jelen lévő diósgyőri klubtulajdonos, Leisztinger Tamás, és ügyvezető Dudás Hunor társaságában tekintette meg a mérkőzést.

Jól értesültek szerint a dél-európai vonású edzőjelölt az ülőszékekkel felszerelt lelátón, a diósgyőri kispadhoz közelebb lévő 16-ossal egy magasságban, harmadmagával nézte a mérkőzést. Hogy ki ő, azt Dudás Hunor a mérkőzés után sem kívánta elárulni.

– Azt nem tudom, hogy hol ült, mi a mérkőzés előtt találkoztunk – jegyezte meg Dudás Hunor, aki arra a kérdésre, hogy folytatják-e tovább az ismerkedést, a hétvégén Miskolcra, Diósgyőrbe érkezik-e az edzőjelölt, ezt válaszolta: – Ilyen programról nem ejtettünk szót. Megismerkedtünk, tárgyaltunk, ennyi történt, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább, hogy együtt fogunk-e dolgozni. Jelzem: más edzőjelöltekkel is kapcsolatban állunk, talán emiatt sem volt szerencsés, hogy napvilágra került, hogy egyikük élőben is megnézi a csapatot.


Diósgyőri VTK: Májusnak már győzelem az íze

Pécs, Miskolc – Megszerezte első pontjait a Diósgyőrrel Szentes Lázár a csapat szakmai igazgatója.