Sport

2012.04.01. 12:10

MJJSE: Még nincs megállapodás Lindqvisttel

Heteken belül eldől, hogy Greg Lindqvist marad-e a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának edzője. 

Heteken belül eldől, hogy Greg Lindqvist marad-e a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának edzője. A svéd szakemberrel pénteken is tárgyalt Egri István, a Miskolci Jegesmedve Sportszervező Kft. ügyvezetője, aki úgy jellemezte ezt az eszmecserét, hogy ,,jót beszélgettünk”. A gazdasági társaság egyébként szerdán taggyűlést is tartott, amelyen a megjelentek értékelték az elmúlt szezont. Megtudtuk, Greg Lindqvisttől még várnak egy szakmai beszámolót. Úgy értesültünk, hogy a szakvezető a napokban elhagyhatja Miskolcot, ám Egri István ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott: ,,Greg Ausztriában lakik, tehát közel van, igen mobil edző, ez nem lehet akadálya a tárgyalásoknak.

Különben még ebben a pillanatban is azon vagyok, azon dolgozom, hogy a magunk mögött hagyott évadot pénzügyi és mindenféle szempontból megnyugtatóan lezárjam. Jó lenne úgy tervezni például játékosok esetében, mint a Sapa Fehérvárnál, ahol a hokisok 60-70 százalékának érvényes kontraktusa van a következő szezonra. A játékosaink szeretnének maradni, és részt vennének egy újabb sikersorozatban.” 

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!