Sport

2012.04.23. 18:16

MJJSE: Greg Lindqvist távozik Miskolcról

Miskolc - Hétfőn eldőlt, hogy a következő szezonban nem Greg Lindqvist lesz a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője.

Miskolc - Hétfőn eldőlt, hogy a következő szezonban nem Greg Lindqvist lesz a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője.

Egri István, a Miskolci Jegesmedvék elnöke és Greg Lindqvist hétfőn délelőtt tárgyalt egymással. Korábban abban egyeztek meg, hogy április végig döntést hoznak a jövőről, addig ugyanis a klubvezetés a jövő évi költségvetés kialakításán dolgozik, folyamatosan tárgyalva az eddigi, illetve lehetséges szponzorokkal.

A találkozó azonban hamarabb létrejött, ugyanis Greg Lindqvist – mint azt elmondta – olyan ajánlatot kapott más klubtól, amelyre most kellett válaszolnia. Ez természetesen azzal jár, hogy nem tud tovább várni a Miskolc ajánlatára.

Nagyon sajnáljuk, hogy Greg így döntött, de a jelenlegi helyzetben a klub vezetésének olyan megalapozott döntésekett kell hoznia, amely biztosítja a következő szezon sikeres megvalósítását. Tudomásul kell venni, hogy a élsport finanszírozása ma nagyon nehéz és nekünk időre van szükségünk ahhoz, hogy egy ilyen sikeres szezon után előkészítsük a remélehetőleg még sikeresebb következőt. Greg eredményes munkát végzett Miskolcon, és ezt ezúton is köszönjük neki. - mondta el Egri István.

- Nagyon szép és eredményes 9 hónapot töltöttem Miskolcon. Szeretném megköszönni a klubvezetésnek, a csapatnak és persze a fantasztikus szurkolótábornak, hogy ilyen emlékezetes és sikeres szezont tudhatunk magunk mögött. Most ugyan elválnak útjaink, de mint a mondás tartja:”Soha ne mond, hogy soha!”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!