Sport

2012.04.13. 21:26

DKSK-MISI: Károlyi Andreát kell kikapcsolniuk

Miskolc - A rájátszásban a 9. helyért küzd a DKSK-MISI NB I-es női kosárlabda csapata.

Miskolc - A rájátszásban a 9. helyért küzd a DKSK-MISI NB I-es női kosárlabda csapata.

A piros-fehérek a párharc első mérkőzését szombaton este 18 órától a miskolci városi sportcsarnokban a BSE-FCSM együttese ellen játsszák.

– Már túltettük magunkat egy nehéz találkozón, nevezetesen az ELTE-BEAC-Újbuda elleni összecsapáson – kezdte Milen Vukicevic, a miskolciak vezetőedzője. – A feladatot, ha szabad így fogalmaznom, megoldottuk, de a helyzetünk nem javult, sőt nehezedett. A statisztikai mutatók alapján az alapszakasz legponterősebb játékosa, Hadzovic nélkül játszunk ezúttal is, ráadásul már Farkasinszki sem szerepelhet: kézműtéten esett át Nyíregyházán, így számára véget ért a bajnokság. Ez két kulcsember és ha hozzászámítom még azt is, hogy már Czirják sincs, akkor egyenesen három olyan kezdőjátékosról kell(ett) lemondanunk, akik a rajtnál még a partvonalon voltak. Ilyen veszteségeket egyik csapat sem tud elviselni, nemhogy a DKSK-MISI... Sok sebtől vérzünk, de felesleges panaszkodni, hiszen ezzel nem lesz jobb.

Nagy kihívás

A tréner ezután arról beszélt, hogy nagy kihívás vár tanítványaira, ezért mindent mozgósítanak a siker érdekében. Szavai szerint energiát, akaratot, szorgalmat, tudást – annak érdekében, hogy minél jobb eredményt érjenek el.

– Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolog legyőzni a BSE-FCSM-et, de mi megtesszük! – folytatta a szakvezető. – Ellenfelet ismerjük, tapasztalt játékosokkal rendelkezik, náluk kosarazik például Károlyi Andrea, a volt sokszoros válogatott, a sportág meghatározó alakja, akinek semlegesítésére nagyon oda kell majd figyelnünk. Ami pedig minket illet: hiszem és tudom, hogy azok, akiket pályára küldök, az új felállásban is tudásuk legjavát nyújtják majd. Várjuk a szurkolókat, akik ismét átlendíthetnek minket a holtpontokon, a lányok pedig ezt meghálálják!

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!