Sport

2012.03.31. 20:08

Győzelemmel nyitottak a Tigrisek!

Miskolc - Szombaton délután került sor miskolci Speedway Arénában egy újfajta kezdeményezés, az úgynevezett Csapatkupa sorozat 1. fordulójára.

Miskolc - Szombaton délután került sor miskolci Speedway Arénában egy újfajta kezdeményezés, az úgynevezett Csapatkupa sorozat 1. fordulójára.

A viadalon tulajdonképpen magabiztos győzelmet arattak a Tigrisek. Ez még akkor is igaz, ha tény az, hogy a Bikáknak az első három futam után több pontjuk volt. Ezután viszont a Dr. Senyei György vezette együttes összeszedte magát és magabiztos győzelmet aratott. A szombati miskolci mezőny legjobbjai is a Tigrisek gárdájából kerültek ki. A legtöbb pontot a lengyel Pawel Miesiac gyűjtötte be, aki a bónuszpontjaival együtt 14+3 pontot szorgoskodott össze a népkerti oválon. A svédek büszkesége, Magnus Zetterström és a fiatal debreceni Tabaka József is parádésan nyitottak, hiszen egyaránt 14-14 ponttal fejezték be a délutánt.

Az ellenfél, azaz a Bikák legjobbja a dán légiós Jesper B. Monberg volt, aki 13 egységet szerzett. A többiek - például Magosi Norbert, és Rafal Trojanowski - ezúttal nem voltak meggyőzőek.

A végeredmény: Bikák - Tigrisek 31:53.


Miskolc - A salakmotoros nemzetközi csapatkupa sorozat nyitányán Bikák – Tigrisek összecsapást rendeztek Miskolcon a Népkertben szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!