Sport

2012.03.11. 20:41

Edzői nyilatkozatok a DVTK vs. Videoton meccs után

"<em>A játékosokat dícséret illeti, mert próbálták megvalósítani azt, amit elterveztünk, de a Videoton jobb nálunk</em>" - nyilatkozta Benczés Miklós a Videoton elleni hazai bajnoki után.

"A játékosokat dícséret illeti, mert próbálták megvalósítani azt, amit elterveztünk, de a Videoton jobb nálunk" - nyilatkozta Benczés Miklós a Videoton elleni hazai bajnoki után.

Benczés Miklós (Diósgyőri VTK): - A korai gól sajnos megint rosszkor jött, úgy látszik elég lenne kivonulnuk a pályára a 4. percben, hogy ezeket elkerüljük. Amiben előreléptünk a kecskeméti mérkőzéshez képest, hogy az első találat után fegyelmezett volt a csapat, de sajnos nem találtunk fogást az ellenfélen. Kikaptunk, gratulálok a Videotonnak, a játékosokat azonban dícséret illeti, mert próbálták megvalósítani azt, amit elterveztünk, de a Videoton jobb nálunk.

Paulo Sousa (Videoton FC): - A korai gól számunkra pozitív előjelet adott a meccsnek, az első féidőben sikerült megtalálni a kitűnő összhangot, és volt arra lehetőségünk, hogy megnyugtatóbb előnyt szerezzünk. A Diósgyőr ígéretesen játszott a második félidőben, nehéz pillanatokat okoztak számunkra, de sikerülte megszerezni a második találatunkat is. Csak így tovább DVTK, a csapat jó úton jár, ha a munka így folytatódik, jó eredményeket érhetnek a közeljövőben.


A labdarúgó OTP bank Liga NB I. 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC együttesét fogadta vasárnap 18 órától az Andrássy úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!