Sport

2012.03.19. 17:09

DKSK-MISI: Pályacsere a BEAC-cal a rájátszásban

Miskolc - A DKSK-MISI együttese a női kosárlabda NB I/A csoportjában a rájátszást a 9-12. helyért, az ELTE-BEAC Újbuda együttese ellen kezdi.

Miskolc - A DKSK-MISI együttese a női kosárlabda NB I/A csoportjában a rájátszást a 9-12. helyért, az ELTE-BEAC Újbuda együttese ellen kezdi.

A kiírás szerint, mivel az alapszakaszban a Diósgyőr végzett előkelőbb helyen, ezért a piros-fehérek a két győzelemig tartó párharc kedvezményezettjei, vagyis az első és – amennyiben lesz – a harmadik mérkőzésnek ők a pályaválasztói. Ebbe a menetrendbe, azonban a teremproblémák belezavarnak, így lesz egy pályacsere.

– Ezen a hét végén péntektől vasárnapig rendezvény lesz a miskolci városi sportcsarnokban, így legfeljebb csütörtökön tudtuk volna ellenfelünket fogadni, de a BEAC-nak ez nem igazán volt megfelelő, mert sok játékosuknak hét közben iskolai elfoglaltsága van, ezért felvetettük, hogy legyenek ők az első meccs pályaválasztói – tudtuk meg Milen Vukicevictől, a DKSK-MISI vezetőedzőjétől.

– A fővárosiak belementek abba, hogy ők rendezzék meg a két csapat első meccsét, és azt ígérték, hogy kedden pontosan meg fogják mondani, hogy szombaton vagy vasárnap lesz-e a mérkőzés, és hogy hány órakor kezdünk. A hazai találkozók időpontja viszont már biztos, a hónap utolsó napján lesz a második meccs, és ha szükséges, akkor húsvét vasárnapján a harmadik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!