Sport

2012.03.19. 16:43

Csütörtökön döntenek Milen Vukicevic jövőjéről a DKSK-nál?

Miskolc - Bő egy héttel ezelőtt befejeződött az alapszakasz a női kosárlabda bajnokság élvonalában.

Miskolc - Bő egy héttel ezelőtt befejeződött az alapszakasz a női kosárlabda bajnokság élvonalában.

Vagyis március 10-én eldőlt, hogy az NB I/A csoport 2011/12-es szezonjában a DKSK-MISI együttese a 9. helyen zárt a 22 forduló eredményei alapján. Ez egyben azt is jelenti, hogy a rájátszást a 9-12. helyért kezdik a piros-fehérek, vagyis az alsóházban a kiesés elkerüléséért csatáznak majd.

Csakhogy! A szezon előtti, idénynyitó sajtótájékoztatón a klub többségi tulajdonosának képviselője, a csapatot működtető gazdasági társaság egyik ügyvezetője, Szabó Tamás célként a nyolc közé jutást jelölte meg. Most, hogy kiderült, hogy a csapat ezt már nem érheti el, arról kérdeztük az ügyvezetőt, hogy mindennek milyen hatása lehet a jövőre nézve.

– Valóban ezt határozta meg elérendő célként az elnökség, és immár az is tény, hogy nem sikerült kiharcolni a 8 közé jutást – mondta Szabó Tamás, aki arra a kérdésre, hogy indikál-e valamilyen változást a cél nem teljesülése, a következőket mondta: – A klubot működtető cég többségi tulajdonosának most csütörtökön lesz elnökségi ülése, és ezen a fórumon egészen biztosan szó esik majd az alapszakaszról, illetve a jövőről is, és döntések is születhetnek ezekkel összefüggésben.

Arra a kérdésünkre, hogy személyi kérdések is szóba kerülnek-e majd az elnökségi ülésén, illetve, hogy a következő szezonban is Milen Vukicevic irányítja-e majd a DKSK-MISI-t (lapunk úgy tudja, hogy az edzővel tavaly nyáron 1+1 éves szerződést kötöttek, és a plusz egy év akkor lépett volna életbe, ha a 8 közé jut a csapat), Szabó Tamás nem kívánt válaszolni, csupán annyit mondott, hogy az elnökségi ülés után áll a rendelkezésünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!