Sport

2012.03.14. 12:58

A megjelenésre váró interjú Lippai Ákossal

Kedden kora délután Lippai Ákos miskolci lakásán jártunk, hogy egy interjút készítsünk a házi őrizetben lévő labdarúgóval.

Kedden kora délután Lippai Ákos miskolci lakásán jártunk, hogy egy interjút készítsünk a házi őrizetben lévő labdarúgóval. A kb. egy órás találkozás, beszélgetés után nem sokkal elkészült a megjelentetni kívánt anyag, amellyel kapcsolatban abban maradtunk az interjú alannyal, hogy a publikálás előtt még átküldjük neki e-mailben, hogy elolvashassa. Lippai Ákos azért kérte ezt, mert elmondása szerint a házi őrizetbe helyezése után, őt elsőként megkereső újságíró, akit nem kért meg hasonlóra, mint minket, nem pontosan azt írta le, amit mondott, ráadásul fontos részeket hagyott ki.

Lippai Ákosnak még kedden délután átküldtük a cikket, mivel azt szerettük volna a mai Észak-Magyarországban megjelentetni, illetve a Borsod Online-on közre adni. Ennek érdekében tegnap este többször is hívtuk a mobiltelefonján Lippai Ákost, de vele nem tudtuk beszélni (ekkor még nem sejtettük, hogy miért), tudtunk viszont a barátnőjével, aki kedden este csak annyit közölt, hogy nem tudja most adni Ákost, és, hogy megkapták azt az e-mailt, amelyben a megjelenésre váró interjú szövege szerepel. Ma délelőtt újra hívtuk Lippai Ákos mobiltelefonszámát, amelyet ezúttal is a barátnője vett fel, aki érdeklődésünkre azt válaszolta, hogy a DVTK volt játékosa azért nem tudta tegnap elolvasni az interjút, és úgymond jóvá hagyni, mert a bíróság megváltoztatta a házi őrizetet, emiatt kedden délután rendőrök jelentek meg a lakásán, és velük kellett mennie. Lippai Ákos barátnője ígéretet tett arra, hogy a labdarúgó ügyvédjén keresztül eljuttatja a játékosnak a megjelenésre váró cikket, mert csak így tudja jóvá hagyni az anyagot az interjúalany.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!