Sport

2011.12.02. 12:05

Utoljára hazai pályán a Debrecen-Fujitsu

Debrecen - Újabb két forduló vár a cívisvárosi pólósokra, szombaton az újoncot fogadják, míg hétfőn a magyar bajnokhoz utaznak.

Debrecen - Újabb két forduló vár a cívisvárosi pólósokra, szombaton az újoncot fogadják, míg hétfőn a magyar bajnokhoz utaznak.

Végéhez közeledik a Vodafone Férfi Vízilabda OB I 2011/2012-es pontvadászatának őszi fordulója, amelyből már mindössze három összecsapás van hátra – ebből kettőt a napokban lejátszanak az együttesek. A Debrecen-Fujitsu gárdája szombaton 17.45-től az első élvonalbeli idényét töltő Kaposvár együttesét fogadja, majd hétfőn a több válogatott valamint olimpiai bajnok játékost is felvonultató, bajnoki címvédő Egerhez utazik. A hét végén a hazai pályától erre az esztendőre búcsúzó cívisvárosi pólósok győzelemmel szeretnék megköszönni a népes közönségük kitartó buzdítását és természetesen feledtetnék a legutóbbi, Ferencváros elleni botlást is. A találkozók előtt a hajdúságiak csapatkapitánya, Zoufal Norbert nyilatkozott a Naplónak.

Szépen búcsúznának

- Ahogyan eddig, most is nagyon komolyan készülünk az összecsapásokra. Az első, Kaposvár elleni derbi könnyebbnek ígérkezik, ott magabiztos hazai győzelmet várok annak tükrében, hogy a legutóbbi mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogyan kellett volna. A kemény dió hétfőn vár ránk a címvédő ellen, ahol bár nem mi vagyunk az esélyesek, szeretnénk egy jó meccset játszani – és ennek érdekében mindent meg is teszünk. Örülnék, ha végre kijönne már a csapatból az, ami benne van és egy rangadón nagyon jól játsszunk – remélem ez előbb-utóbb be is fog következni, akár már az Eger ellen. Úgy gondolom, hogy a találkozó mindhárom lehetőséget magában hordozza, otthont tarthatja a három pontot a bajnok, születhet döntetlen, vagy nyerhetünk is. Ha ez mégsem sikerül, akkor sincs tragédia, hiszen néhány nappal később Szolnokra látogatunk: szeretnénk a két utolsó idegenbeli mérkőzésen legalább egy pontot szerezni – mondta bizakodva Zoufal.

A belépőjegyek megvásárolhatóak a Debreceni Sportuszoda büféjében és sportboltjában.

Hátrányban

A cívisvárosi pólóval kapcsolatos hír, hogy lejátszották a debreceni fiatalok a Komjádi Kupa negyeddöntőjének első mérkőzését hazai pályán, a Ferencváros ellen. A találkozón 10-6-os vendég siker született, így a jövőhét szerdai visszavágóra a zöld-fehéreknek sikerült előnyt szerezniük a 21 éven aluliak kupasorozatában.

HBN-OLAHA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!