Sport

2011.12.21. 08:40

Federer: csodálom Michael Jordant és Rossit

Budapest/Madrid, 2011. december 21., szerda (MTI) - Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa egy internetes kérdezz-felelek játék során elárulta, hogy melyik a kedvenc csapata és kiket kedvel a legjobban a sport-világnagyságok közül.

Budapest/Madrid, 2011. december 21., szerda (MTI) - Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa egy internetes kérdezz-felelek játék során elárulta, hogy melyik a kedvenc csapata és kiket kedvel a legjobban a sport-világnagyságok közül."Nagy Basel-szurkoló vagyok és Michael Jordan, amerikai kosaras csillag az ideálom. - idézte a 16-szoros Grand Slam-győztes játékost a Marca című spanyol sportnapilap. - Jordan mellett nagyon kedvelem az olasz Valentino Rossit is."

Idei teljesítményéről szólva Federer elmondta, nagyon örült, hogy megnyerte az idényzáró Mesterek Kupáját Londonban:

"Tény, hogy volt egy-két súlyos vereségem is ebben az évben, de hiszem, hogy megtaláltam az utat a 2012-es felemelkedéshez."

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!