Sport

2011.11.26. 18:56

Edzői nyilatkozatok a DVSC-TEVA vs. ZTE FC mérkőzés után

"<em>Az első félidőben kapkodóan játszottunk, de a félidőben megbeszéltük, hogy meg lehet fordítani a meccs állását</em>" - kezdte nyilatkozatát Kondás Elemér a DVSC-TEVA vs. ZTE összecsapás után.

"Az első félidőben kapkodóan játszottunk, de a félidőben megbeszéltük, hogy meg lehet fordítani a meccs állását" - kezdte nyilatkozatát Kondás Elemér a DVSC-TEVA vs. ZTE összecsapás után.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): - Az első félidőben kapkodóan játszottunk, de a félidőben megbeszéltük, hogy meg lehet fordítani a meccs állását, mert tudtuk, ez benne van a találkozóban. A helyzeteink megvoltak a szünet előtt is, de a második játékrészben szerencsére értékesítettük a ziccereket.

Prukner László (Zalaegerszegi TE FC): - Az első felvonásban kockáztattunk, a debreceniek pedig kissé könnyelműbben álltak hozzá a kilencven perchez. Ahogy az lenni szokott, a szünet után olyan hibákat követtünk el, amilyeneket már oly sokszor az őszi szezon során. Elgondolkodtató, hogy néhány játékosom megüti-e a kívánt szintet.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 17. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Zalaegerszegi TE együttesét fogadta szombaton 15 órától. A találkozóról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!