Sport

2011.10.19. 11:38

Linda szerint minden rendben

Dzsudzsák Balázs barátnője cáfolja, hogy véget ért volna a kapcsolata a futballistával.

Dzsudzsák Balázs barátnője cáfolja, hogy véget ért volna a kapcsolata a futballistával.

Azt mindenki maga döntse el, mennyire mérvadó hírforrás hazánk vezető bulvár napilapja, mindenesetre az újság világgá kürtölte a hírt: Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs szakítottak egymással. A válogatott labdarúgó és az ex-fotómodell nagyjából egy esztendeje jöttek össze, amikor Dzsudzsi még a PSV Eindhoven futballistája volt. Akkoriban a szkeptikusok nem jósoltak nagy jövőt a sztárpárnak, de Balázsunk és Linduska szerelme úgy tűnt, kiállja az idő és a távolság próbáját.

Linda: minden oké!

Arra is emlékezhetünk, hogy az internetes kommentelők jó része a lány pénzéhségét vélte a cselekedet mozgatórugójának, amikor a nyáron Dzsudzsák a dagesztáni Anzsi Mahacskalába szerződött, horribilis fizetésért. A szerelmeseket ez olyan mértékben felháborította, hogy nyilatkozatban reagáltak a valójában teljesen érthetetlen és értelmetlen gyűlöletáradatra.

Szerdán reggel azonban bombaként robbant a hír, nincs tovább, a két fiatal útjai elváltak. Csakhogy az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában Zimány Linda kapásból cáfolta az információt és úgy beszélt Dzsudzsákhoz fűződő viszonyáról, mint amelyet még most is a színtiszta szerelem milliárdfokos tüze hevít. A focista álláspontját egyelőre nem ismerjük az ügyben, ő valószínűleg ez idő alatt keményen tréningezett a moszkvai hátsó füvesen...

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!