Sport

2011.09.28. 12:24

Massa: A Hamilton-kérdés lezárult

Budapest - Habár kategorikusan kijelentett véleménye nem fog megváltozni a Szingapúri Nagydíjon Lewis Hamiltonnal történtekről, Felipe Massa elmondta, továbblép a tényeken, annak ellenére, hogy valószínűleg beszédtéma lesz még az ütközés akkor is, amikor a Formula-1 megérkezik Suzukába a jövő hét végén.

Budapest - Habár kategorikusan kijelentett véleménye nem fog megváltozni a Szingapúri Nagydíjon Lewis Hamiltonnal történtekről, Felipe Massa elmondta, továbblép a tényeken, annak ellenére, hogy valószínűleg beszédtéma lesz még az ütközés akkor is, amikor a Formula-1 megérkezik Suzukába a jövő hét végén.Amikor a Memorial kanyarban harcoltak Massa autójának jobb hátsó kereke defektet kapott, azért, mert Hamilton első vezetőszárnya kivágta azt. A brazil pilótának ezért a boxba kellett hajtania. - írja a formula.hu. Massa végül a kilencedik helyen ért célba, egy kör hátránnyal, a McLaren brit pilótája pedig az ötödik helyen zárt.

Jó eredménnyel zárni

"Nagyon csalódott vagyok a történtek miatt." - mondta Massa, a Ferrari F1-es pilótája. "Szingapúr egyértelműen nem szerencsés helyszín számomra, mindig történik itt valami. Ami Hamilton és az én viselkedésem illeti a pályán és azon kívül, már elmondtam neki mindent, amit akartam: egy szemernyit sem változott tegnap óta a véleményem, de a kérdés lezárult. Jobb a következő versenyre gondolni és megpróbálni ezt a nehéz szezont jó eredménnyel zárni, valamint a lehető legjobban felkészülni a következő évre."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!