Sport

2011.08.29. 15:25

Gólzáporos hajdúböszörményi siker

Igen nagyarányú, 5–0-s sikert aratott a Hajdúböszörmény hazai pályán a Tiszalök ellen.

Igen nagyarányú, 5–0-s sikert aratott a Hajdúböszörmény hazai pályán a Tiszalök ellen.

Jól indul a Hajdúböszörmény szereplése az NB III. Tisza-csoportjában – a Lajos Ferenc irányította HTE a nyitófordulóbeli kisvárdai bemelegítő döntetlenje után a második körben már belehúzott, és magabiztosan, 5–0-ra verte a Tiszalököt.

– Úgy tűnik, a csapat összetételét illetően épp megtaláltuk az ideális arányt, a fiatalabb és idősebb játékosok kiválóan „kiegészítik” egymást. Labdarúgóink már a Várda elleni meccsen is elhitték, hogy hajdúböszörményi játékosként van cél, és van miért küzdeni. A csapat a rutinosabbak, mint Hortó, Bogdanovics vagy épp Szilágyi vezetésével egymást kisegítve harcol a minél jobb eredményekért, és bizonyítja, van élet az NB II. után. A Tiszalök személyében kellemes ellenfelet ismertünk meg, de igazából nem is a riválisokra kell figyelnünk, hanem saját magunkra, hogy azt nyújtsuk, amire képesek vagyunk, és a mostanihoz hasonló, szép produkciókat mutassunk be – nyilatkozta a Naplónak Lajos Ferenc, a Hajdúböszörményi TE vezetőedzője, aki azt is elárulta, hogy előzetesen azzal a céllal vágtak neki a bajnokságnak, hogy az első hat hely valamelyikét szerezzék meg, de az majd időközben, a csoport és a csapatok megismerése után derül ki, mennyire mondható reálisnak ez az elvárás.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!