Sport

2010.08.02. 14:45

"Fernando! Csak egy szóra!"

<p>Eltűntek a celebek a magyar Formula 1-es futamról. Vagy mégsem?</p>

Addig, amíg a korábbi években mindig feltűnt egy-egy igazi híresség - színész(nő), sportoló, vagy politikus - , az elmúlt hétvégén lezajlott 25. Magyar Nagydíjon nem igazán találkoztunk "ütős" celebekkel. A kollégák egy része viszont látta legalább Stefan Kretzschmart, aki nem is olyan régen a német kézilabdasport egyik legkiválóbb képviselőjének számított. Összefutottunk azonban Roberto Carlos magyar (brazil, spanyol, magyar állampolgárságú) kisfiával, aki sajnos az édesanyja szerint a brazil nemzeti tizenegyben szeretne majd játszani, csakúgy, mint a világbajnok édesapa. Egy éve Bruce Willist sasoltuk a paddockban, 2010-ben pedig Hannibált, azaz Anthony Hopkinst. Egyik sem amerikai filmcsillag sem jött...

Még mielőtt azt hinné a kedves Olvasó, hogy a tollforgatók autogramért, vagy közös fotóért kapnak nagy nehezen akkreditációt ebbe a csillogó világba, téved. A többség természetesen még mindig az imádott sportágért, a Formula 1-ért szeret a pálya szélén lenni. Persze azt is tudomásul kell venni, hogy a csinos hölgyek, és a hírességek is hozzátartoznak az autósport legelitebb kategóriájához. Olyannyira, hogy a legújabb trend szerint már nem őszhajú, nagy tudású szakírókat alkalmaznak a világ vezető tv-társaságai. Nem! A csel az, hogy nagyon csinos, szép és hibátlan mosolyú hölgyek kérnek rövid, vagy hosszabb interjúkat az amúgy siető pilótáktól. Ha hiszik, ha nem, tízből kilencszer megállnak a kollegináknak.
Ha nem lassítanak, akkor annak egy oka van: velük van a hasonlóan csinos modell barátnő is. 

- JLI -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!