Sport

2010.07.26. 17:58

F1 fotel: Hiszi, a piszi!

<p><em>Kettős győzelmet aratott a Ferrari Németországban az elmúlt hétvégén. Ez a 25. Formula 1-es Magyar Nagydíj előtt jó...</em><strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong></p>

Jó, mert így még Fernando Alonso is reménykedhet a világbajnoki címben. Jó, mert az olasz csapat szurkolói még nagyobb számban jöhetnek kiszurkolni Mogyoródon az újabb sikert.

Kettős győzelmet aratott a Ferrari Németországban az elmúlt hétvégén. Ez gáz. Mármint, hogy az ismét kitűnően versenyző Felipe Massát tulajdonképpen az első helytől fosztotta meg csapata. Kár, mert Massa most visszatér oda - mogyoródi katlanba - , ahol tavaly ilyenkor kis híján az életébe került egy lerepülő alkatrész.

Volt már egyébként ilyen "udvariaskodó" sztori, nem új ez. Sok Formula 1 rajongó emlékszik még a Schumit elengedő Rubinho esetére, aki ugyancsak a Ferrari csapatutasítására tette mindezt. Azóta ez tilos. De...

De iszonyatos pénzek forognak ebben az örült cirkuszban, és ha egy versenyzőnek - és csapatnak - csak egy picike sansza lehet arra, hogy világbajnok lehet, akkor meglépi, még ha nem is lesz népszerű a döntés. Tényleg a tényeknél és a közelmúltnál maradva: Webber miért is sértődött meg néhány nappal ezelőtt? Na ugye. Vagy emlékeznek - éppen a Hungaroringen - az Alonso vs Hamilton balhéra? Ha kifelé az ellenkezőjét is kommunikálják is, ki hiszi, hogy nincs csapatsorrend  - egy csapatban? Ez is a Formula 1 világa!

Kettős győzelmet aratott a Ferrari Németországban az elmúlt hétvégén. Ez a hétvégi 25. Formula 1-es Magyar Nagydíj előtt jó. Nagyon, nagyon jó! A hétvégén az egész világ "meglássa"!

- Juhász-Léhi István -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!